To je to što me zanima!

Leo iz 'Života na vagi' je završio na štakama: 'Čeka me borba'

Leonardo Prajo u showu 'Život na vagi' izgubio je 48,7 kilograma, a u finalu je rekao kako će u skidanju kilograma ustrajati i dalje. Nastavio je s treninzima i pravilnom prehranom, sve dok nije došlo do ozljede
Vidi originalni članak

Leonardo Prajo bio je kandidat prošle sezone showa 'Život na vagi'. Izgubio je 48,7 kilograma što je 25,9 posto tjelesne mase, a u finalu je rekao kako će u skidanju kilograma ustrajati i dalje. OSTAJE NA PROMATRANJU Mislav Vlašić iz 'Život na vagi' u bolnici: 'Silvija mi dolazi svaki dan u posjetu, baš se zabrinula'

Nastavio je s treninzima i pravilnom prehranom, sve dok nije došlo do ozljede. Bivši kandidat popularnoga showa je za RTL.hr otkrio što se dogodilo. 

- Trenutak nepažnje me je doveo do ove situacije. Čeka me dug oporavak i velika borba - napisao je na društvenim mrežama i podijelio nekoliko fotografija. 

- Pao sam niz stepenice i iskočilo mi je koljeno. Sad idem na magnetsku rezonancu u Zagrebu, da vidim jesu li ligementi popucali - rekao je Leonardo. Nije siguran hoće li sve biti uredu, no siguran je u to da će oporavak dugo trajati.  

OTKRIO ŠTO SE DOGODILO Mislav Vlašić završio u bolnici, a fanovi 'Života na vagi' zabrinuti

- Nosio sam deset dana longetu i sada imam steznik. Više ne treniram, a unos kalorija sam smanjio na 1600 jer se ne mogu kretati - zaključio je Leonardo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • 10.02.2024.

    Nisi smio smršaviti, tijelo ti nije naviklo na hodanje i stepenice

Komentiraj...
Vidi sve komentare