To je to što me zanima!

Leonarda DiCaprija uhvatili su kako strastveno ljubi udanu manekenku Vittoriju Ceretti

Od prekida s dugogodišnjom djevojkom prošle godine ga se povezivao s više modela. Čini se da i ova afera potvrđuje internetska nagađanja - da mu se ne sviđaju one starije od 25
Vidi originalni članak

Američkog glumca Leonarda DiCaprija (48) snimili su u novom društvu u noćnom klubu na Ibizi. Fotografi su ga uhvatili dok je strastveno ljubio talijansku manekenku Vittoriju Ceretti (25). Video i fotografije je objavio Daily Mail, a možete ih pogledati OVDJE.

MATTHEW PERRY Omiljeni glumac iz 'Prijatelja' šokirao fanove: 'Izgleda baš oronulo, što mu je s prstima?'

Tulumarili su do ranojutarnjih sati, a već su ranije zajedno snimljeni na Filmskom festivalu u Cannesu i Los Angelesu. Manekenka je od svibnja 2020. udana za talijanskog DJ-a, Mattea Millerija (35). Nije poznato jesu li se u međuvremenu razveli. Nisu viđeni zajedno od prosinca, ali Ceretti još ima njihove zajedničke fotografije na Instagram profilu. 

Već je godinama model za velike svjetske dizajnere kao što su Alexander McQueen i Versace, a susreti s glumcem brzo su potaknuli glasine o mogućoj vezi. 

LEONARDO NE STAJE Di Caprio opet u društvu slavne ljepotice: Pažnju je privukao njezin minijaturni kupaći kostim

Prije toga su ga povezivali s manekenkom Gigi Hadid (28) ali, sudeći po novim avanturama, i te glasine su bile prolazne. Kroz kratke veze glumac je postao i predmet sprdnje na internetu, gdje se razvila teorija da odbija izlaziti s djevojkama starijima od 25 godina, pa zato nije uspio ni sa Hadid. Na društvenim mrežama su tako brzo osvanuli komentari da će i ova romansa biti kratkog vijeka. Jer Ceretti u svibnju iduće godine slavi 26. rođendan. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • meimeir 10.09.2023.

    Nesto snjim nije u redu ....

  • ludaluda 07.09.2023.

    ima neki čudan ukus za zene

  • 07.09.2023.

    Kakve veze ima da li je udana kad ima 25.

Komentiraj...
Vidi sve komentare