To je to što me zanima!

Lepa Brena je 52. rođendan proslavila u Miamiju s obitelji

Pjevačica je rođendan proslavila uz večeru, vino i pjesmu u društvu prijatelja i obitelji u Miamiju, piše Press. Prije proslave je cijeli dan uživala na plaži sa suprugom
Vidi originalni članak

Najpopularnija folk pjevačica bivše Jugoslavije u subotu je proslavila 52. rođendan. Prema pisanju srpskog Pressa, intimnoj rođendanskoj proslavi Lepe Brene u Miamiju prisustvovali su samo članovi obitelji i nekolicina prijatelja koji tamo žive. Pjevačica je cijeli dan uživala na plaži u društvu supruga Bobe Živojinovića dok se slavlje navečer nastavilo uz večeru, vino i pjesmu.

- Hvala vam puno, danas je zaista divan dan, barem ovdje u Miamiju - zahvalila se pjevačica kolegama i obožavateljima na Twitteru koji su joj čestitali rođendan i poželjeli puno zdravlja jer je u posljednje vrijeme imala problema s tromobom u ruci. 

Nedavno je puštena kući iz Instituta za kardiovaskularne bolesti 'Dedinje' nakon što su joj liječnici razbili ugrušak koji je imala u potključnoj veni.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Svemirka_ 22.10.2012.

    Ne da se matorka :)

  • feba 22.10.2012.

    Nije lijepo tračat ali eto moram---otac i dva sina debeli,malo onak razvaljeni,ovaj srednji i nije loš a Brena puna silikona dobro izgleda

  • lenta 22.10.2012.

    Jel obukla svemirsko odijelo ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare