To je to što me zanima!

Lepa Brena priredila slavlje u izolaciji: Viktor ima rođendan

Pjevačica dane u izolaciji provodi sa svojom obitelji, a sada su u četiri zida proslavili i rođendan njezina sina Viktora. Brena je sretna što se sada više može posvetiti svojim sinovima
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Brenin posinak krstio je sina: 'Plakala sam, jako je emotivno'

Iako je u izolaciji, pjevačica Lepa Brena (59) pripremila je slavlje u krugu obitelji. Njezin sin Viktor Živojinović danas je napunio 22 godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavlju se pridružio i njezin suprug i Viktorov tata, Boba Živojinović (56). S obzirom da vlada pandemija korona virusa, svi su nosili zaštitne maske na licu. Počastili su se šampanjcem, a Brena je sinu i zapjevala te pripremila tortu.

Na svom Instagram profilu objavila je video te je krajem snimke mnoge nasmijala. Naime, sina je udarila kuhinjskim čekićem po glavi. U komentarima ispod videa mnogi su njihovi pratitelji i prijatelji poželjeli Viktoru sve najbolje povodom rođendana. 

Brena se za vrijeme izolacije osim svojoj obitelji posvetila i sređivanju kuće.

- Slobodno vrijeme u karanteni vjerojatno provodim kao sve domaćice svijeta. Posvetila sam se sebi, svojoj obitelji i domaćinstvu. Uredit ću sve dijelove kuće i dvorište. Pritom nisam zaboravila na fizičke aktivnosti, a ni to da nam u kući vlada dobra atmosfera - rekla je pjevačica nedavno za srpske medije.

PROVODI VRIJEME S OBITELJI Lepa Brena: 'Uredit ću kuću, a u izolaciji sam počela i kuhati'

Međutim, najviše je raduje što će sada više vremena provoditi sa sinovima, Viktorom i Stefanom (27), kojima je zabranila izlaske za vrijeme pandemije.

- Družimo se kao prava obitelj. E to mi je najviše nedostajalo. Znate, zdravlje moje obitelji mi je najbitnije. Sve sam otkazala i čekam daljnji razvoj situacije - rekla je nedavno Lepa Brena.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Brena i Boba u samoizolaciji: Sinovima su zabranili izlaske...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Dea007 31.03.2020.

    A otkad to Brena pise "sretan" ? Pa ja sam u šok

  • 30.03.2020.

    Vidim da ste u podnaslovu pitali zanima li me ova tema. Citiram vas: "Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Brenin posinak krstio je sina: 'Plakala sam, jako je emotivno'". Nadam se da je ovo pitanje upućeno i meni kao čitatelju ovog portala, pa se nadam i da je legitimno da vam ovdje i odgovorim: ne, ne zanima me ova tema.

  • 30.03.2020.

    i koji je smisao nosenja maske u kuci? osim pre*eravanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare