To je to što me zanima!

Lepa Brena stigla na Mljet pa je snimila veliku skupocjenu jahtu

Brena je u dogovoru sa suprugom Bobom Živojinovićem odlučila uložiti sredstva u taj posao i iznajmljivati jahtu za obilaske destinacija na moru, pojedinačno i za organizirane turističke izlete
Vidi originalni članak

Lepa Brena (59) već dva mjeseca uživa na krstarenju. Nakon Monaca i Italije na red je došla Hrvatska, a srpska pjevačica pohvalila se kako trenutno odmara na Mljetu, u uvali Polače. 

Objavila je nekoliko videozapisa luksuzne jahte, a ubrzo će i u svoju imovinsku karticu dodati jedno skupocjeno plovilo. Srpski Kurir piše kako će ovo biti značajna investicija od koje će Živojinovići zarađivati novac. 

Brena je u dogovoru sa suprugom Bobom Živojinovićem (56) odlučila uložiti sredstva u taj posao i iznajmljivati jahtu za obilaske destinacija na moru, pojedinačno i za organizirane turističke izlete. Srpski mediji saznaju kako će za jahtu izdvojiti pola milijuna eura (oko 3.769.000 kuna).

POGLEDAJTE BRENINU REAKCIJU NA ZAGREBAČKI KONCERT:

Brenina jahta će biti luksuzno opremljena i moderna. Krasit će je simboli koji podsjećaju na njezinu dugogodišnju karijeru. Turisti će moći vidjeti određene stvari koje pripadaju pjevačici, primjerice njezine kostime, nakit, fotografije... A postoji i mogućnost da će jahta nositi njezino ime. O svemu će voditi računa njezin suprug. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • tomo1234 11.07.2021.

    Fikreta možeš doći kod mene u Monaco snimati izgled jahte od 250.000.000,00 Evra. Ima i dva helića,po našem zrakomlati

  • Vapaj srca 24.08.2020.

    Jes pola miliona samo

  • jure28 20.08.2020.

    Je li to platila državnim poticajima ili iz svog džepa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare