To je to što me zanima!

Lepa Brena: U mladosti sam imala samo za kruh i jogurt...

U dokumentarcu o njenu životu, koji je prikazan na Prvoj TV , pjevačica je ispričala koje životno razdoblje joj je bilo najteže. Ispričala je kako je nekad 'spajala kraj s krajem'
Vidi originalni članak

Jedva sam preživljavala u studentskim danima i bilo me sram. Kad sam platila stan, ostalo mi je samo za jogurt i kruh. Ponekad sam kupila paštetu i margarin, priča Lepa Brena (57), koja danas uživa u luksuznom životu.

Prošlog se mjeseca provodila u Tajlandu. Za odmor na kojem je sa suprugom Bobom Živojinovićem (54) slavila 26. godišnjicu braka Brena je iskeširala više od 300.000 kuna.

Ispričala je kako ju je jednom prijateljica Olivera pozvala na ručak pa se kod kuće najela kruha kako se kod nje ne bi prejela.

- Mama nas je tako odgojila, nikada nije dala da odemo u goste i tamo se najedemo, mogli smo uzeti malo, kolača nikad nismo smjeli pojesti previše i nikako nismo smjeli tražiti još - govori pjevačica.

Osim toga, zbog nedostatka novca morala se odreći sna da postane liječnica.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • smješka 13.01.2018.

    Čemu ružni komentari.Da u pravu ste,bila je i siromasna i ružna i ismijavana ali nije odustala.Zar bi bilo bolje da je slušala komentare i zabila se u kuću i ostala siromašna? ?ne ,nije odustala i uspjela je.Ja nisam njezin fan i ta muzika mi je grozna ali skidam joj kapu jer se izborila za ono što je htjela.Ajmo radije priznati tko je od nas uspio u svojim planovima???

  • Uznik 13.01.2018.

    Fahreta Jahic posrbkinja tako bih triba biti naslov kresala se sa svima itd

  • belizagrebgrad 13.01.2018.

    Pišete o njoj svaki dan a samo jedamput je obukla vašu uniformu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare