To je to što me zanima!

Lepa Brena zapjevat će 13. lipnja u zagrebačkoj Areni

Lepa Brena je nekoliko puta napomenula kako bi voljela pjevati za Hrvate te je prošle godine imala koncert u Umagu
Vidi originalni članak

Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena nastupit će 13. lipnja u zagrebačkoj Areni. Sama Lepa je u nekoliko navrata napomenula kako bi voljela pjevati u Zagrebu, a prošle godine je pjevala u Umagu. Prodaja karata je već počela preko interneta.
- Cijena ulaznica za parter je 120 kuna, tribine su 150 i VIP loža je 400 kuna - otkrila je Đenana Zuber iz Avokado promocije za INmagazin. Od sljedećeg tjedna će se karte početi prodavati po agencijama.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • PERKOVIĆ -U- 10.06.2009.

    ma sramite se , na dan SV. ANTE stavljate ovu četnikušu u Arenu, bando lopovska.... Umjesto da stavite Thompsona ili Matu Bulića vi stavite tu zmiju, i svaka čast onome ko ode na nje koncert , tek se onda vidi koliko ima "pravih hrvata" u ovoj državi,!!!! Možda obuče ko u brčom četničku uniformu pa joj onda skandirajte "Brena mi te volimo" , sramite se svi koji idete na njen koncert!!!

  • cristiano_7 21.05.2009.

    jedva cekam koncert...a poslije toga idemo na jos cajki u ludnicu...wiii

  • PERKOVIĆ -U- 15.05.2009.

    ma kako vas nije sram, puštat četnike da pjevaju po Hrvatskoj, a branit Thompsona, to može samo vlast u Hrvatskoj, a kako i neće pustit kad nam državu vodi banda!!! Zabranimo Breni koncert ako treba idemo i u prosvjede protiv njenog koncerta!!! A ne mogu da ne spomenem gosp. Kajina koji svim silama želi zabraniti THOMPSONOVE koncerte po hrvatskoj, e dragi prijatelju to ti neće proć, a Marko će kad tad pjevat i u areni u Puli i ZG-u!!! ZA DOM SPREMNI !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare