To je to što me zanima!

Lepa Smoje ima gastritis, nije imala moždani udar...

Lepa, udovica hrvatskog novinara, književnika i televizijskog scenarista Miljenka Smoje, završila je u bolnici. Dijagnosticiran joj je erozivni gastritis...
Vidi originalni članak

Lepa Smoje (91), udovica Miljenka Smoje, hospitalizirana je u splitskoj bolnici Firule nakon što joj je dijagnosticiran erozivni gastritis, odnosno, manje krvarenje sluznice stijenke želuca, piše Slobodna Dalmacija. Neko vrijeme kružile su glasine da je umirovljena koreografkinja imala blaži moždani udar, no to se pokazalo neistinitim. Lepa trenutačno leži na Odjelu kardiologije jer nosi holter, uređaj za 24-satno praćenje rada srca. Kardiolog je potvrdio da njezino srce nije ugroženo nego da ima problema s želucem jer uzima dosta tableta za tlak i spavanje. Njezina prijateljica Branka otkrila je da je Lepa, nakon što je saznala da mora ostati u bolnici zbog nekih pretraga, izjavila da svi 'idu lipo kvragu, jer im ona neće biti pokusni kunić'. Nakon što se podvrgnula gastroskopiji Lepa, koja je inače preboljela dva karcinoma, u šali je otkrila da ju je posjetila trećina Splita te da joj je najdraži gost bio princ Charles.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • COSA-NOSTRA 18.08.2010.

    I moja lipa mala Seve je bila pod njenon palicon! Lepa je faca! Može ona još 10 godina brat bratu. Mozaik je u ono vrime bio wow!

  • Florida 18.08.2010.

    @BOGS; ima tisuce i tisuce zena koje rade i vise godina od nje i to sa motikom u ruci pa ih se nigdi nespominje jer nepate za tim, al ovo su sve specijalni slucajevi koji nisu vrijedni komentiranja ni spominjanja....

  • bogs 18.08.2010.

    I sada ispada da inženjer ne vrjedi ništa, ni njegov rad, jer nema motike. Ne vrjedi ni lječnik, ni umjetnik. Grad bez umjetnika je mrtav grad, a nije znanost magare da svako na njoj jaša. Ko je za motiku, je za motiku. Jednako je bitan kulturni razvoj grada, kojem su oni doprinjeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare