To je to što me zanima!

Leskovčani žele platiti 20 tisuća eura da Karleuša ne nastupi na Roštiljadi: 'Zar nije ona vegan?'

Ako me sjećanje ne vara ona se bori za prava životinja, ne nosi krzno, bla, bla, a pjeva na roštiljijadi. Prasići nemaju dušu, prozvali su pjevačicu u komentarima
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) trebala bi nastupiti idući mjesec na Roštiljadi u srpskom Leskovcu, no neki se Leskovčani protive ovom izboru. Facebook stranica 'Pokret za Leskovac' objavila je status u kojem poziva na skupljanje novca koji bi se Karleuši dao da ne nastupi na 'najvećoj gurmanskoj manifestaciji na svijetu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Roštiljadu u srpskom Leskovcu, koja se ove godine održava od 22. do 29. kolovoza, po programu bi trebala otvoriti Jelena Karleuša, a neki građani su se organizirali kako bi to spriječili.

- Odavno Roštiljijada, ovakva kakvom su je načinili prethodnih godina, nije dobila prikladniju gošću, a poklapanje s manifestacijom i manifestacije s njom je tako očito. Nažalost - započeli su svoju objavu.

Prema njima ova manifestacija bi trebala biti kvalitetnija i kulturnija u svim segmentima, pa tako i u odabiru izvođača. Za nastup bi, pišu srpski mediji, Karleuša trebala dobiti 20 tisuća eura (oko 150 tisuća kuna).

- Pokrećemo akciju da pronađemo 20 tisuća Leskovčana koji su spremni dati po jedan, dva, tri i više eura (do službenog honorara za nastup, a po potrebi i više) da bismo skupili dovoljno sredstava za honorar koji ćemo ponuditi dotičnoj Divi da ne pjeva u centru našeg grada - napisala je ekipa iza Facebook stranice Pokret za Leskovac.

VRUĆE IZDANJE Jelena Karleuša prekrila bujne silikonske grudi 'trakicama', a pokazala je i svoju oblu guzu

U objavi su dodali da ako Jelena odbije ponuđena sredstva taj iznos će biti raspoređen u humanitarne svrhe u dogovoru s ostalim građanima Leskovca. Pjevačicu prozvali zbog nastupa na gurmanskoj manifestacija s mesom jer je jednom prilikom prozvala ljude jer jedu meso, komentirali su ispod članaka na N1info.rs.

- Diva, ako me sjećanje ne vara ona se bori za prava životinja, ne nosi krzno, bla, bla, a pjeva na roštiljijadi. Prasići nemaju dušu - poručili su joj.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 23

  • bitos 21.07.2022.

    Meni više vuče na porno glumicu nego na glazbenu divu divom se nazivaju Tereza Josipa Lisac i na primjer Lepa Brena iz susjedne države kojoj ni ime ne mogu napisati

  • Goranović 21.07.2022.

    Je veganka, ali voli rostiljanje!

  • BabaYaga 21.07.2022.

    Možda se boje da ju vide uživo 😬

Komentiraj...
Vidi sve komentare