To je to što me zanima!

Let 3: Bitna im je sekunda pogleda na naše stražnjice

Kontroverzni Let 3 prije ročišta na varaždinskom Općinskom sudu nastupili su s čepovima u stražnjici. S njima nije bio Prlja zbog upale pluća
Vidi originalni članak

U varaždinskom centru kulture Kult rock bend rekonstruirao je sporni “Modni ples”, zbog kojeg je prije dvije godine zaradio prekršajnu prijavu. Let 3 tada je optužen za remećenje javnog reda i mira jer je tijekom nastupa ispred varaždinskoga Gradskog poglavarstva provocirao čepovima u stražnjici. Trebali su platiti 300 kuna kazne, ali su odbili platiti govoreći kako je prijava “umjetnička cenzura”. Let 3 su zbog golotinje tužili anonimni građani. Dogradonačelnik Varaždina Ivan Mesek kaže kako ljudi imaju pravo na svoje mišljenje, ali da je tužba smiješna. On je članovima Leta 3 na prošlom ročištu darovao barokne čepove za stražnjice kako bi im se na taj način ispričao u ime Grada.
- Osobe koje su se žalile na naš nastup ljutite su jer su morale gledati obdarene muškarce i njihove guzice. Njima je bitna samo sekunda tog pogleda na naše čvrste guzice, a ne umjetnička poruka - kaže Damir Martinović Mrle, koji se nakon nastupa preodjenuo u plavi smoking na ružičaste prugice.
- Inače nosimo kreacije Ivane Popović, a ovo odijelo je rad neznanog dizajnera. Tako se i privatno oblačim - kaže Mrle.
Napominje kako članovi benda brinu o izgledu. Jutarnji ritual im je tuširanje i pranje. Penis nikad ne pere, nego ga zamota u celofan. Kaže da žene vole prirodni mošuš.
- Imali smo puno koncerata u posljednjih šest godina u Hrvatskoj i Europi. Stalno smo bili na putu i Prlja se od toga svega jako umorio i razbolio. Nije strašno, to je nekakva upala pluća, ali je završio u bolnici - kaže Mrle. Dodaje kako je Prlja sretan u bolnici.
- On kaže da je to za njega novo iskustvo. Početkom sljedećeg tjedna izlazi iz bolnice - dodaje Mrle. Pohvalio se i novim DVD-om.
- Nakon 'Živoga kurca’ izdajemo album 'Živa pička’. Uz DVD svatko dobiva pregrštdarova poput čepova, kondoma i umjetnih penisa - kaže Mrle.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • justicia 13.11.2008.

    U većini od ovih 30 komentara se jasno vidi koliko u Hr. živi zatucanih, ofucanih, neukih i ograničenih građana. O hvala ti Bože što živim u tako čistoj i kulturnoj državi gdje se ubija, siluje, maltretira, krade, cenzurira i bombama diže u zrak neistomišljenik. Odmah mogu mirnije spavati....

  • Kataryzig20 13.11.2008.

    @ mocnitikut imati čep u š.pku i skidati se pred publikom u kojoj je 90% maloljetnika po meni nije zafrkancija niti kulturno uzdizanje. Prije bih otišla na cajke, tam bar mogu naučiti kak dobro razbit čašu, a što se ovih frikova tiče, otkad je skidanje pojam za umjetnost i zafrkanciju?

  • ST0001IM 13.11.2008.

    Idioti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare