To je to što me zanima!

Let 3 u Tel Avivu zasadili stablo da spase planet: 'Trebamo se ljubiti i iskorijeniti gluposti'

Na 29°C natjecatelji su bili u kratkim rukavima, no Prlja i Mrle ne odustaju od dugih hlača i sakoa. Stablu su dali malo vode i novinarima rekli da su i inače veliki borci za očuvanje prirode
Vidi originalni članak

Zasadi stablo, spasi planet, uzviknuli su svi natjecatelji ovogodišnjeg Eurosonga na dvodnevnom druženju u Tel Avivu, a posebnu pozornost Izraelaca privukao je, naravno, Let 3.

POGLEDAJTE VIDEO: Let 3 u Izraelu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavni vokal benda Zoran Prodanović Prlja (58) i autor teksta te basist Damir Martinović Mrle (61) i na visokih 29°C ne odustaju od dugih rukava. Iako je većina natjecatelja bila u kratkim rukavima, Let 3 je svoje vojne uniforme i šljokice ovaj put zamijenio s hlačama i sakoima u veselijim bojama, pomalo sličnima onima koje su Beatlesi nosili 60-ih. Ipak je Liverpool njihova finalna destinacija, a Beatlesi su iz Liverpoola. 

Nakon sadnje i konferencije za novinare dolazi vrijeme i za party.

- Mama kupila traktora, ŠČ! Mama kupila traktora, ŠČ! Mama kupila traktora, trajna nina armagedonona, ŠČ! - orilo se Varšavom kad je riječka grupa nastupala u nedjelju na zabavi uoči Eurosonga.

A nema sumnje da će tako biti i u Tel Avivu, gdje će ''Mamu ŠČ!'' izvesti na velikom Israel Calling Eurovision partiju s dvadesetak drugih sudionika ovogodišnjeg i prijašnjih natjecanja za najbolju pjesmu Europe. Ususret partyjima, Let 3 je pripremio još jednu remix verziju ''Mame ŠČ!''. Ovoga puta u suradnji s Denisom Goldinom, koji je ''Mamu ŠČ!'' opisao kao himnu godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • VolbeatDbv 03.04.2023.

    Legende...

  • gamarema 03.04.2023.

    Ja vjerujem da većina Hrvata nema pojma da je zastava ustvari parodija.! ŠČ

Komentiraj...
Vidi sve komentare