To je to što me zanima!

Leyla Hajrović 'fura' torbu od 80 tisuća kn: 'Najljepša si...'

Osim Birkinice, u Leylinom ormaru može se naći i torbe s potpisima - Louis Vuitton, Gucci, Prada, YSL, Chanel, Fendi... Njihove cijene kreću se između deset i trideset tisuća kuna.
Vidi originalni članak

Leyla Hajrović (29), supruga Dinamovog nogometaša Izeta Hajrovića (27), poznata je po svojoj strasti za modom, trendovima i skupim 'krpicama', a pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno 'časti' fotografijama na kojima je odjevena po posljednjoj modi. 

Ovaj put svoju kombinaciju upotpunila je Birkinicom, koja je već godina najtraženija, ali i najskuplja Hermèsova torba. Atraktivna Bosanka sa švicarskom adresom za torbu je 'iskeširala' oko 80.000 kuna. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najljepša supruga nogometaša je Leyla. Rado bih bila tvoja najbolja prijateljica. Ljubomorna sam. Kada bih imala magični štapić, jedan dan bih se zamijenila s tobom - samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u manje od 24 sata 'skupila' više od sedam tisuća lajkova. 

Osim Birkinice, u Leylinom ormaru može se naći i torbe s potpisima - Louis Vuitton, Gucci, Prada, YSL, Chanel, Fendi... Njihove cijene kreću se između deset i trideset tisuća kuna. 

Osim strasti za odjećom i torbama, Leyla često i putuje. Daleke destinacije, skupi hoteli, vile i bazeni za Leylu su uobičajena pojava. Nedavno je sa svojim suprugom otputovala na Maldive. Raskošan apartman s jacuzzijem, pa bazen ono je u čemu supruga nogometaša najviše uživa. Par je imao i prilike gledati film po zvjezdanim nebom uživajuću u najfinijim delicijama Azijske kuhinje. 

Izetova supruga često odgovara na pitanja koje joj šalju brojni pratitelji. Mnoge je zanimalo koji jezik Leyla i Izet razgovaraju kod kuće, budući da su oboje rođeni u Švicarskoj, a trenutačno žive u Zagrebu. Leyla, koja govori pet jezika, objasnila je kako joj je lakše pričati sa suprugom na njemačkom, a za ključnu star uspješne veze smatra komunikaciju i poštovanje.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • max2017 21.04.2019.

    od glavetine do čamaca na kojima hoda ništa za vidjeti i pokazivati a bogatstvo nije u torbama.....osim za takve......izaći iz Bosne nije isto što i bosna iz nje............

  • mily 20.04.2019.

    ajde ,,ljepoto,, zaradi pa troši:))

  • master_of_puppets 20.04.2019.

    Jbg... Džaba ti kožni džak.. Persa from d mahala, danas jašeš bajk prije si konja jahala... Šala naravno al volim se na bosanski račun našalit... 👍😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare