To je to što me zanima!

Leyla: 'Kad smo se upoznali, zarađivala sam više od Izeta...'

Leyla surađuje sa svjetskim modnim brendovima i u skladu s time objavljuje i fotografije na društvenim mrežama. Ona se time ne hvali, napominje kako je to njezin posao i da tako zarađuje novac
Vidi originalni članak

Leyla Hajrović (31) i njen suprug nogometaš Izet Hajrović (29) zbog pandemije koronavirusa gotovo da i ne idu nigdje. Unatoč tome, influencerici posao ide jako dobro, ispričala je za Dnevni avaz.

POGLEDAJTE VIDEO: Proslava Leylina 30. rođendana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što se tiče posla, za mene je ovo nikad bolja godina. Također, pokazalo se sada, pogotovo u vrijeme pandemije, koliko je moj Instagram profil koristan. Pokrenula sam akciju za djecu u BiH, želimo ih obradovati paketićima za novogodišnje praznike. Dva, tri dana nakon moje objave toliko se ljudi javilo i uplaćivali su novac iz cijelog svijeta. Skupili smo 16.000 KM (oko 61.000 kuna) i lijepo je da vidim da moj Instagram ne služi samo, kao što neki mediji vole predstaviti, da pokažem svoje skupe krpice, već da se time ljudima može pomoći - rekla je.

Leyla surađuje sa svjetskim modnim brendovima i u skladu s time objavljuje i fotografije na društvenim mrežama. Ona se time ne hvali, napominje kako je to njezin posao i da tako zarađuje novac. Dodala je i da je, u trenutku kad je upoznala supruga Izeta, zarađivala više od njega. 

- Tko Izeta i mene privatno poznaje, vrlo dobro zna kakva je situacija bila i kad smo se upoznali, meni su roditelji sve omogućili, od privatne škole pa nadalje. Smiješno mi je kad čitam da je mene netko pokupio s ulice iz Bosne, kada je situacija malo drugačija. Oboje smo rođeni u Zürichu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego Izet. I danas imam svoj biznis, zarađujem svoj novac. Meni je to još ljepše jer smo zajedno sve stvorili - ispričala je Leyla koja bira koga će reklamirati.

Kad bi htjela, mogla bi zarađivati i više jer se u tome vrti, kako kaže, ozbiljan novac, ali poznata je po tome da vrlo malo reklamira i to samo one stvari koje je zanimaju. 

SUPRUGA DINAMOVCA HAJROVIĆA Leyla o svojoj zaradi: 'Trgujem dionicama i dugoročno ulažem'

Pojasnila je i da je recept za uspješan brak kompromis, kojeg bi trebalo biti u svim vezama. 

- Izet i ja smo dugo zajedno i sve smo zajedno odlučivali. To je ključ, treba se naći kompromis i imati obzira prema drugoj osobi. Mi uvijek zajedno odlučujemo - pojasnila je Leyla za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • judaspriest 09.12.2020.

    Pa preko roditelja🤣🤣🤣!

  • judaspriest 09.12.2020.

    Haha😄!jesi preko Tate I Mame🤫

  • ZVEZDE BANDA 08.12.2020.

    Samo naprijed Lejla, šta god rekla bit će minusa jer ljudima je portal odušni ventil pa nek rasipaju frustracije

Komentiraj...
Vidi sve komentare