Show

Komentari 28

Leyla o svojoj zaradi: 'Trgujem dionicama i dugoročno ulažem'

Leyla o svojoj zaradi: 'Trgujem dionicama i dugoročno ulažem'

Nedavno je sa svojim suprugom pokrenula i humanitarnu akciju kojom žele usrećiti bolesnu djecu u bolnicama, mentalnim ustanovama i ustanovama za socijalnu skrb u Bosni

Supruga igrača Dinama Izeta Hajrovića (28), Leyla Hajrović (30), posljednjih se godina na društvenim mrežama probila kao influencerica i modna blogerice. Na njezinom profilu najčešće možemo vidjeti fotografije na kojima pozira u skupocjenim brendiranim 'krpicama'.

POGLEDAJTE VIDEO: Proslava Leylina rođendana

Iako se od toga može dobro zaraditi, poziranje za društvene mreže nije jedini izvor prihoda za Leylu. Na Instagramu je otkrila kako točno zarađuje.

- Prvo kad otvorim oči uzmem mobitel i provjerim svoje tržište dionica i kriptovaluta. Većina mojih ulaganja su dugoročna i konstantno ih provjeravam, ali ima nekih dionica kojima trgujem svakodnevno i stalno držim oko na njima - objasnila je Hajrović.

Nedavno je sa svojim suprugom pokrenula i humanitarnu akciju kojom žele usrećiti bolesnu djecu u bolnicama, mentalnim ustanovama i ustanovama za socijalnu skrb u Bosni.

-Tako su nas roditelji učili jer su i oni stalno pomagali. Bitno mi je bilo s pedijatrijom da osobno odem tamo i vidim što se događa, a ne samo da doniramo novac. Ljudi su pozitivni reagirali - ispričala je influencerica za Story.hr

Leyla i Izet u braku su četiri godine. Žive na nekoliko adresa, a često putuju po najelitnijim turističkim destinacijama. Baš kao i Leyla, i njezin suprug obožava skupocjene krpice i brze automobile, koje si rijetko tko može priuštiti. 

 

 

Najčitaniji članci