To je to što me zanima!

'Ležeći partijaneri' goli i blatni usporavaju promet nakon Ultre

Jutro nakon prve lude noći na Ultri, Split je dočekao pravi nered. Što od smeća po ulicama i cestama pa do partijanera koji su ostali bez odjeće i obuće, a sve to čiste splitski čistači
Vidi originalni članak

Danas je na splitskim cestama osvanula nova mjera za usporavanje prometa. Ležeće policajce zamijenili su 'ležeći partijaneri' koji su, nakon prvog dana Ultra Europe festivala, ležali po ulicama grada. Partijaneri sa svih kontinenata došli su u grad Split kako bi vidjeli jedne od najpoznatijih DJ-eva svijeta. 

Te prve večeri nastupili su Eric Prydz, DJ Snake, Axwell Ingrosso, Vini Vici, Vanillaz i Avadox te dobro rasplesali publiku, koji sada, jutro nakon, spavaju na ulicama.

Neki su sa smiješkom na licu još uvijek plesali i dočekali izlazak sunca, dok su drugi bez odjeće i obuće, blatni i goli spavali na nogostupima i na travi. Neki su, nakon što su došli k sebi, usporavali promet mamurno tumarajući na splitskim cestama. 

Na prvom danu Ultre, već oko 19 sati opsadu nad Gradom podno Marjana izvršile su horde muškaraca bez majica i žena koje su na tijelu prekrile samo bradavice. Ujutro su ih, sa smećem koji su ostavili posvuda, počistili gradski čistači. 

Večeras će se održati drugi dan elektronskog festivala, a nastupat će Hardwell, Steve Angello, dvojac Galantis i The Chainsmokers

VIDI OVO: 5 bizarnih stvari koje se često događaju tijekom seksa

Idi na 24sata

Komentari 101

  • micamaca 08.07.2018.

    Da su stavili dovoljan broj kanti za smeće ne bi ga bilo toliko svud okolo. Svake godine isto pokazujete a tak izgleda svaki stadion i okolo njega poslije koncerta bilo gdje a gdje neće tu gdje ima na hrpi 50000 ljudi.

  • pinökio-wien 08.07.2018.

    A bogca ti,koji debili žive u ovoj zemlji.sve neki moralisti, katolici a ukrali bi iz crkve...mrš...pusti mladost neka uživa a vi starci jadite se doma...

  • Vexido 07.07.2018.

    splitom voze samo taksiji ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare