To je to što me zanima!

Liam Hemsworth pet mjeseci nakon razvoda ima novu curu

Liam uživa s Gabriellom. Njegova obitelj je odobrava i sviđa im se, što je njemu vrlo bitno, rekao je prijatelj para. Nije poznato kad su Liam i Gabriella započeli vezu
Vidi originalni članak

Glumac Liam Hemsworth (30) potvrdio je vezu s australskim modelom Gabriellom Brooks (23), svega pet mjeseci nakon što se razveo od pjevačice Miley Cyrus (27), piše Daily Mail. Nedavno su skupa bili na plaži Byron Bay i ljubili se.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Proveli su i novogodišnju večer skupa te nisu skidali ruke jedno s drugoga. Liam je sredinom prosinca novu djevojku upoznao i s roditeljima Craigom i Leonie tijekom obiteljskog ručka. 

- Liam uživa s Gabriellom. Njegova obitelj je odobrava i sviđa im se, što je njemu vrlo bitno - rekao je prijatelj para. Nije poznato kad su Liam i Gabriella započeli vezu.

Nakon što je prekinuo s Miley, Liam je ljubio glumicu Maddison Brown (22), ali to nije potrajalo. Jednom su viđeni kako se ljube na spoju u New Yorku. 

Miley i Liam su se razveli u kolovozu 2019. godine, samo osam mjeseci nakon njihovog tajnog vjenčanja u vili. Gabriela je prošle godine prekinula četiri godine dugu vezu s pjevačem Matthewom Healyjem (30). 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jelica bara 15.01.2020.

    ovo sa srćanim udarom mi ne izgleda istinito , kao i mnogo toga -Lijepo ga pitaju za cijenu i nije odgovoril , čemu??????? 50% jeftinije , kolika je cijena , to neznamo , sve je to porez za bu,,,e - oprostite , nemojte se vrijeđati

  • serpentine 14.01.2020.

    Ovaj lik kao da nije svjestan kako izgleda pa bira bezveze

  • PametUGlavu 14.01.2020.

    Sve bolje od one ludare!

Komentiraj...
Vidi sve komentare