To je to što me zanima!

Lidija Bačić je ponosna: Fanovi obožavaju moju pjesmu 'Solo'

Pratitelji su mogli birati između pjesama 'Glupacho moja', 'Solo', 'K'o da živim unazad', 'Šok' i 'Jedna je noć'. Lidija je na društvenoj mreži čestitala Novu godinu i najavila novi album
Vidi originalni članak

Za kraj 2017. sam vas pitala koji od mojih pet singlova u ovoj godini vam je bio najdraži. Tijesno je pobijedila pjesma Solo (feat. Luka Basi), napisala je Lidija Bačić (32) na društvenoj mreži.

Naime, fanovi su mogli birati između pjesama 'Glupacho moja', 'Solo', 'K'o da živim unazad', 'Šok' i 'Jedna je noć'.

Pratitelje je osim toga obavijestila kako je u posljednjih sedam godina odradila 670 koncerata pa im uputila novogodišnju čestitku.

- Hvala vam i sretna 2018. godina. U 2018. stižu moje nove pjesme i album Revolucija kao i još puno iznenađenja vezanih uz Planet Lille - stoji u objavi.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • kovacmatija986 23.01.2018.

    Mogla bi zahvaliti još nekim bivšim bendovima koji su svirali uz tvoje, nekad barem donekle r&r pjevanje...ovo šta danas pjevaš; znaš i sama da ne valja, al jbg...nosi lovu, i da skoro zaboravih..nisi ti tolika "glupacha" ko šta se radiš. Pa tko imalo glazbeno inteligentan sluša ove pjesme, a da izgledaš dobro..yes, to je nažalost jedini razlog zbog čeg te danas slušaju, oprosti, gledaju.

  • davidgoliath64 03.01.2018.

    Draga Lidija, Imas dobro tijelo i "naplati" ga koliko god mozes dok ne ostaris i smezuras se. To je jedina "matematika". I ja bi da nisam musko.

  • SanjaVrban_1 01.01.2018.

    jesi jadna..

Komentiraj...
Vidi sve komentare