To je to što me zanima!

Lidija Bačić je u Splitu snimila tutorial: Kako brzo obući jaknu

Nedavno sam pročitala dobru konstataciju, naime: moje tijelo je kao Porsche, šteta bi bila da je u garaži. Volim istaknuti obline, što rade i druge žene u svijetu, od Sofije Vergare do Rihanne, rekla je
Vidi originalni članak

Splitska pjevačica Lidija Bačić (35) je fanove na Facebooku obradovala još jednim videom u kojem je istaknule obline. 

- Kako brzo obući jaknu - napisala je u opis snimke koja traje šest sekundi, a njezin tutorial koji je snimila u Splitu izazvao je hrpu reakcija.

- Sporije to, ne stigoh vidjet model - komentirao je zaluđeni obožavatelj.

Lille je nedavno u razgovoru za Jutarnji list opisala svoj stil.

- Pa, casual, usko. Jao, nedavno sam pročitala dobru konstataciju, naime: moje tijelo je kao Porsche, šteta bi bila da je u garaži. Volim istaknuti obline, što rade i druge žene u svijetu, od Sofije Vergare do Rihanne - rekla je.

Kaže da joj je zbog pandemije korona virusa otkazno puno nastupa.

- U postocima čak 99%, od Züricha i Münchena, preko Ljubljane, do Splita i Dubrovnika. Uzimam sve ovo kao mali odmor. Jednom su moji suradnici izbrojili da sam u šest godina imala 570 koncerata, to je ludo - poručila je.

Priznaje da joj je ova godina donijela velike financijske gubitke.

- Ako kažem da je otkazano 30 od 40 koncerata po toj i toj cijeni, tu se kod mene i nekih kolega radi o milijunskim iznosima. Neće se taj novac vratiti, ali bit će puno koncerata kad ovo sve prođe. Nadoknadit će se. Ja novca imam i kroz sponzorske ugovore i minuli rad i uopće ne želim stavljati težište na novac. Da mi nedostaje publika, jasno, nedostaje! Ali kada opet počnu nastupi, sve ćemo nadoknaditi - ispričala je te dodala:

- Ali imam dovoljno novca koji sam zaradila svojim koncertima i meni je dobro. Teže je ljudima koji gube posao i nemaju ništa na računu.

Lidiju na Instagramu prati preko 300.000 fanova, a ona ih redovito 'časti' golišavim fotografijama.

FOTO: POKAZALA OBLINE Vrući spot Lidije Bačić: Izvijala se u hotelskoj sobi u tangama

- Instagram je lažna slika ljudi. Ja još bolje izgledam uživo, snimim često i video uz fotku da bude jasno kako ne obrađujem slike jer to mrzim i nije mi jasno kako netko sebe obradi tako pretjerano, a uživo je bezveze. Srećom, ja uživo dobijem još više pohvala nego na slikama koje nikada ne obrađujem za Instagram - smatra pjevačica.

Kaže da nije u vezi.

- I ne tražim ljubav. Ljubav imam u ljudima oko sebe, u glazbi, moru, Splitu, Hrvatskoj, obitelji... Čim bude neki muškarac toliko važan, evo, prvi ćete znati - ističe.

Otkrila je da bi se voljela ostvariti kao majka.

- Želim brak i puno djece. I sama sam iz velike obitelji, imam dvije sestre, Doru i Luciju, i brata Franka. Tako da i sama želim veliku obitelj i puno djece i tako će i biti - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Tony1802 07.12.2020.

    Ko te budalaština snima možda menager fađo?

  • ivana kiss 06.12.2020.

    hahahaha

  • iiiih 05.12.2020.

    Nisu silikone vise tako skupe, tako da niso nista posebno 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare