Obavijesti

Show

Komentari 41

Lidija Bačić je u Splitu snimila tutorial: Kako brzo obući jaknu

Lidija Bačić je u Splitu snimila tutorial: Kako brzo obući jaknu
9

Nedavno sam pročitala dobru konstataciju, naime: moje tijelo je kao Porsche, šteta bi bila da je u garaži. Volim istaknuti obline, što rade i druge žene u svijetu, od Sofije Vergare do Rihanne, rekla je

VIDEO

Splitska pjevačica Lidija Bačić (35) je fanove na Facebooku obradovala još jednim videom u kojem je istaknule obline. 

- Kako brzo obući jaknu - napisala je u opis snimke koja traje šest sekundi, a njezin tutorial koji je snimila u Splitu izazvao je hrpu reakcija.

- Sporije to, ne stigoh vidjet model - komentirao je zaluđeni obožavatelj.

Lille je nedavno u razgovoru za Jutarnji list opisala svoj stil.

- Pa, casual, usko. Jao, nedavno sam pročitala dobru konstataciju, naime: moje tijelo je kao Porsche, šteta bi bila da je u garaži. Volim istaknuti obline, što rade i druge žene u svijetu, od Sofije Vergare do Rihanne - rekla je.

Kaže da joj je zbog pandemije korona virusa otkazno puno nastupa.

- U postocima čak 99%, od Züricha i Münchena, preko Ljubljane, do Splita i Dubrovnika. Uzimam sve ovo kao mali odmor. Jednom su moji suradnici izbrojili da sam u šest godina imala 570 koncerata, to je ludo - poručila je.

Priznaje da joj je ova godina donijela velike financijske gubitke.

- Ako kažem da je otkazano 30 od 40 koncerata po toj i toj cijeni, tu se kod mene i nekih kolega radi o milijunskim iznosima. Neće se taj novac vratiti, ali bit će puno koncerata kad ovo sve prođe. Nadoknadit će se. Ja novca imam i kroz sponzorske ugovore i minuli rad i uopće ne želim stavljati težište na novac. Da mi nedostaje publika, jasno, nedostaje! Ali kada opet počnu nastupi, sve ćemo nadoknaditi - ispričala je te dodala:

- Ali imam dovoljno novca koji sam zaradila svojim koncertima i meni je dobro. Teže je ljudima koji gube posao i nemaju ništa na računu.

Lidiju na Instagramu prati preko 300.000 fanova, a ona ih redovito 'časti' golišavim fotografijama.

Vrući spot Lidije Bačić: Izvijala se u hotelskoj sobi u tangama
Vrući spot Lidije Bačić: Izvijala se u hotelskoj sobi u tangama

- Instagram je lažna slika ljudi. Ja još bolje izgledam uživo, snimim često i video uz fotku da bude jasno kako ne obrađujem slike jer to mrzim i nije mi jasno kako netko sebe obradi tako pretjerano, a uživo je bezveze. Srećom, ja uživo dobijem još više pohvala nego na slikama koje nikada ne obrađujem za Instagram - smatra pjevačica.

Kaže da nije u vezi.

- I ne tražim ljubav. Ljubav imam u ljudima oko sebe, u glazbi, moru, Splitu, Hrvatskoj, obitelji... Čim bude neki muškarac toliko važan, evo, prvi ćete znati - ističe.

Otkrila je da bi se voljela ostvariti kao majka.

- Želim brak i puno djece. I sama sam iz velike obitelji, imam dvije sestre, Doru i Luciju, i brata Franka. Tako da i sama želim veliku obitelj i puno djece i tako će i biti - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao