To je to što me zanima!

Lidija Bačić jedva obuzdala bujne grudi: 'Nikad Photoshop!'

Na društvenim mrežama podijelila je izazovnu fotografiju u minijaturnoj majici i uskim trapericama. U prvi plan standardno su stavljeni njezini atributi
Vidi originalni članak

Pjevačica Lidija Bačić (36) svakodnevno objavljuje provokativne fotografije koje vjernim obožavateljima zasigurno itekako zagolicaju maštu. Ovog puta pozirala je u nešto klasičnijem, ali itekako seksepilnom izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na društvenoj mreži je tako podijelila fotografiju u minijaturnoj majici i uskim trapericama. A u prvi plan došle su njezine bujne grudi koje je, čini se, jedva obuzdala s dva gumba.

- 1. Obline, obline, 2. Bez Photoshopa, 3. pješčani sat, 4... - napisala je pjevačica te zamolila pratitelje da nastave niz, što su oni poslušno napravili te ju tako obasuli gomilom komplimenata.

'Prirodna ljepotica s talentom za pjevanje', 'Seksi', 'Hermosa', 'Divna si', 'To je prava žena', 'I sekseipil', 'Nije da si izazovna, nego zračiš', 'Žena za poželjeti', 'Ti si božje savršenstvo kud po glasu kud po stasu', samo su neki od komplimenata ispod objave koja je sakupila više od 11 tisuća lajkova.

OŠTRO OKO SVE VIDI Lille pozirala u grudnjaku, a uske traperice je 'zaboravila' zakopčati: 'Staneš li ti u to?'

Podsjetimo, Lidija je nedavno pokazala i kako se snalazi u kuhinji, što nije moglo proći bez njezinog seksepila.

- Ovaj put sam htjela pokazati seksi ženu u kućnim izdanjima i poslovima - napisala je Lidija uz fotografiju na kojoj je pozirala u crvenom čipkastom grudnjaku i kratkoj pregači dok je sjedila na stolu i miješala brašno.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • sljastrava 24.02.2022.

    Kako nije photoshop,ova zadnja slika u potpunosti ispeglana😆

  • rebecaQQ 05.02.2022.

    katastrofa

  • Turbojunkie 02.02.2022.

    Baš slušam njene najveće hitove, evergrine. Onu kak se zove, pa onu drugu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare