To je to što me zanima!

Lidija Bačić: 'Moram priznati da sam se zaželjela snimanja'

Lidija kaže da jedva čeka vidjeti reakcije ljudi na novu pjesmu. Dio spota snima se u Rovinju, dio u Zagrebu, a zajednička crta su kadrovi uživanja u ljetu...
Vidi originalni članak

Volim snimati na obali jer se odmah mogu i okupati, kaže Lidija Bačić (33).

Pjevačica u Rovinju trenutačno snima spot za pjesmu “Neka ljubav moja”, koja bi za desetak dana trebala izaći u javnost.

- Radi se o romantičnoj pop pjesmi u kojoj moj dalmatinski glas dolazi do izražaja - rekla nam je Splićanka te otkrila kako uživa na setu.

- Ovo sam ljeto imala 30-ak koncerata pa moram priznati da sam se baš zaželjela snimanja - objašnjava pjevačica. Dodaje i kako je snimanju spotova vuče i kreativni dio glazbe.

- Jedva čekam da izađe pjesma i vjerujem u njezin uspjeh - neskromno priznaje Lidija.

Razloga za sumnju u uspjeh, kaže, nema jer su pjesmu radili Fayo i Branimir Mihaljević, s kojima rado surađuje, dok je spot radio Dario Radusin. I dok dio videospota snima u Rovinju, a dio u Zagrebu, zajednička crta svih kadrova su mu kadrovi uživanja u ljetu.

- Pripremam revoluciju - kaže Bačić pa pojašnjava da je pritom mislila na novi album “Revolucija”, koji planira objaviti do kraja godine.

Kaže kako se za njezin “Planet Lille show” već javio velik broj kandidata, zbog čega neće biti lako odabrati s kime će snimiti duet i spot.

- Pozivam sve da se prijave jer im mogu pomoći da ostvare glazbenu karijeru - zaključila je. 

VIDI OVO! Najslavniji i najsramotniji celebrity padovi na pozornici.

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • PeroTikulić 26.09.2018.

    čekajte, stvarno sam dobio žuti jer sam rekao svoje mišljenje da je Lidija Bačić meni ružna???? Ne smijem imati svoje mišljenje?? Ja ne mogu vjerovati gdje ja komentiram...

  • jozo biber 24.09.2018.

    ajde lile da snimimo jedan filmić za porntube ;))

  • 23.09.2018.

    Vjecna tabu tema sise lidije bacic. Ugl spotovi od prije bas doticna pjesma kisa koja se spominje u par komentara, sise nisu bile tolke. Tako da lidija izgleda super, al mila kad pises sve prirodno, zao mi je draga lazes! Tjelo mrak sve 5, al nisi prirodna! No pjevanje i pokreti, losi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare