To je to što me zanima!

Lidija i Nives su pokazale atribute, a Novković novu curu

NEK' SE VIDI RASKOŠ Bačić je nastupila u minimalističkom kostimu koji je u svijetu u trendu, a nose ga zvijezde poput Rihanne i Dua Lipe
Vidi originalni članak


U tri minute se može svašta. Može se napisati pjesma, popiti piće, ali ne i zaljubiti. Za to treba više vremena, rekla je Lidija Bačić (32).

CMC FESTIVAL Odolio iskušenju: Grdi nije virio u bujni dekolte Nives Celzijus

Pjevačica je odličnim nastupom usijala atmosferu CMC festivala. Vrtjela je guzom i bijelim kišobranom, a koreografiju je spremala samo nekoliko dana. Nastupila je u minimalističkom kostimu koji je u svijetu u trendu, a nose ga zvijezde poput Rihanne i Dua Lipe. 

Prije nje, nastupila je i Nives Celzijus (36) s pjesmom "Jen', dva, tri". Odjenula je lepršavu zelenu haljinu s prorezima na bedrima kroz koje se vidjela i guza. Iza nje su plesale plesačice koje su Nini Donelli zeznule scenski nastup. 

Došle su, naime, samo koju minutu prije Ninina izlaska na pozornicu. Njezina pjesma "Luda noć" već je počela, a Nina nije bez plesačica htjela izaći na pozornicu pa ju je asistent redatelja prijenosa potjerao riječima: "Idi gore i pjevaj. Kakvo je to ponašanje?". Kad je silazila s pozornice, Nina je bila uzrujana, a nije ju uspio ni smiriti njen dečko Ivan Herceg. 

CMC BIZAR Pokos i Grdi se trgali za čašu, a Rozga pjevala na playback

Boris Novković (50). je na CMC festival došao s novom djevojkom, 24 godine mlađom Iris Volf. Jubilarni, deseti CMC, podržali su mediji iz cijele regije, a nastupili su najveće zvijezde ovih prostora poput Nede Ukraden, Mate Bulića, Dražena Zečića, Rajka Dujmića, Tonćija Huljića...

VIDI OVO: 5 stvari koje moraš znati o biseksualnosti

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Mercedes s klasa 12.06.2018.

    Mate Bulić i Mladen Grdović jedini normalno i fino obučeni svojim godinama

  • novkovka 11.06.2018.

    među njima svima NAJNORMALNIJI ZAK i BULIĆ!!!!! sve drugo u otpad.

  • hrvoje022 10.06.2018.

    Novkoviću pitaj ju kako je bilo u Irskoj i koliko i ko ju je izbušio tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare