Obavijesti

Show

Komentari 32

Pokos i Grdi se trgali za čašu, a Rozga pjevala na playback

Pokos i Grdi se trgali za čašu, a  Rozga pjevala na playback
18

Tonči Huljić nije htio reći tko je kralj skandala, ali je Vjekoslavu i sebe nazvao kraljem i kraljicom hrvatske estrade

VIDEO

Svake godine osim dobrih pjesama CMC festival ponudi niz zgoda koje pjevači poslije godinama prepričavaju. 

Mladen Grdović: Ove godine u Vodicama neće biti 'Vinograda'
Mladen Grdović: Ove godine u Vodicama neće biti 'Vinograda'

Počelo je prije deset godina kad je već najava CMC festivala u pulskoj Areni potaknula priče. Estradnjacima se nije svidjelo što će im svu slavu odnijeti Rade Šerbedžija (71) pa su potiho “grintali” što glumac ima tražiti na pozornici s pjevačima zabavne glazbe. Namjere organizatora bile su puno veće od toga da CMC bude tek jedan u nizu festivala zabavne glazbe. Htjeli su kvalitetu. Tako je te prve godine CMC-jem dominirao duet Petra Graše (42) i Arsena Dedića.

- Želimo podržati glazbenu smotru koja našoj struci vraća dignitet. Počašćen sam jer mi je ovaj duet s Arsenom Dedićem druga glazbena suradnja s njim - rekao je Grašo.

Vlatka Pokos&Mladen Grdović: Kasnije su priznali da je natezanje oko čaše vina bila zafrkancija, a Mladen je i 2014. zabavio publiku ‘Crvenim Ferrarijem

Već dvije godine poslije ozbiljno se pretvorilo u zabavno, a za to su se prvi pobrinuli Vlatka Pokos (48) i Mladen Grdović (59). Vlatka je na CMC-ju promovirala novu pjesmu, a nakon toga se družila sa zadarskim grdelinom. Pili su vino i zabavljali se, nakon čega su se u jednom trenutku, smijući se, počeli trgati za čašu. 

Poslije je Mladen u backstageu uletio tijekom intervjua Colonije i pao pred televizijskim kamerama. Dečki iz Colonije pomogli su mu ustati. Glavna konkurencija u postfestivalskim pričama bila im je guza Indire Levak (44) koja je u seksi hlačicama svima zapela za oko. 

Najbolja guza: Colonia je 2010. pjevala ‘Stranac’, no više od pjesme publiku su zanimale Indirine gaćice

Već 2011. javnost je zapazila novi imidž Mile Kekina (47): ćelav, ali je pustio brčiće. Dečki iz Hladnog piva svirali su na vodičkoj rivi. Te godine CMC je zatvorio Boris Novković (50) koji je novinarima rekao da se, iako je otac, ne budi ranije. Ostao je noćna ptica i rekao da najbolje radi u sitne sate pa spava do podneva. 

Goran Bare (52) na koncertu na CMC festivalu 2012. je pjevao hit “Teške boje”, ali je pobrkao stihove. Odmah se ispričao publici rekavši im da je glup. Na pozornicu je ponio butelju vina koje je polako ispijao tijekom nastupa. Publika je u svakoj stanci skandirala “Teške boje”, moleći Bareta da ponovno otpjeva pjesmu. 

Jelena Rozga (40) sljedeće je 2013. jako naljutila kolegu Ivicu Propadala (68) jer je pjevala na playback.

Najbolji u Vodicama: Sutra počinje fešta 10. CMC festivala
Najbolji u Vodicama: Sutra počinje fešta 10. CMC festivala

- Zaboravila sam na sve, tako mi je bilo lipo, što je najgore, zaboravila sam otvarati usta, pjevati. Žao mi je - rekla je Rozga kad su svi primijetili da pjeva na playback.

- Rozga je je.... udarac zadala CMC festivalu, a bogami i svim svojim kolegama. Ne razumijem zašto nije prijenos prekinut kad je redatelj vidio da ona ne pjeva nego samo pleše. Draga Jelena, taj gaf ti možeš izvesti na svom koncertu, ali ne i našem zajedničkom. Kolegijalno, ovo nije bilo u redu - pobunio se Ivica Propadalo. 

Jelana Rozga: Spektakularnim nastupom i odličnom koreografijom Jelena Rozga nošena na rukama plesača zatvorila je CMC festival 2013.

Glazbenika je pogodilo što je Rozga nastup na festivalu shvatila vrlo neozbiljno. Kaže da festival već dulje vrijeme ide na playback, a njezini glazbenici su se tome prilagodili, iako im to nije osobito drago.

- Ja kao član benda Teška industrija, na čelu s našim vokalom Leom i jednim od najboljih gitarista u regiji Vedadom Hadžiavdićem, posramljeni smo jer smo glumatali da sviramo i pjevamo. Mi i naš drug Kemal Monteno izveli bi ‘Majske kiše’ uživo deset puta bolje, kao i većina izvođača tamo prisutnih, da smo dobili tu priliku - ljutio se Propadalo.

Ava Karabatić: Starleta je 2012. bila glavna zvijezda festivala a muškarci su se trgali da joj se približe, pa tako i David Ricov

Uoči nastupa na vodičkom CMC festivalu Nives Celzijus (36) otišla je osvježiti se na osamljenu plažu u skrovitoj uvali otočića Tijat. Misleći da je sama, potpuno se oslobodila i skinula gornji dio kupaćega kostima, koji je sputavao njezin zaštitni znak, bujne grudi. To je bila priča o kojoj se brujalo te 2014. 

Jednaku pozornost izazvala je i njezina pjesma “Karanfili” koju je otpjevala s tamburaškim sastavom Petica. Glazbenici su se šalili da sumnjaju kako je bend odabrao ime po broju njezina grudnjaka. Do pozornice je Nives dojahala na magarcu. 

Nives Celzijus: Pjevačica je imala atraktivan kupaći kostim s resicama. Problem je nastao kad su se one namočile pa je kostim klizio s njezinog mokrog tijela. Nives je skinula gornji dio i kupala se u toplesu

Sljedeća 2015. bila je godina Andree Šušnjare (31) i grupe Magazin, a pjevali su “Doktore”. Andrea je tad rekla da je s doktorima na “vi”.

- Najgore mi je vađenje krvi. Kad vidim krv, padam u nesvijest - rekla je pjevačica, koja se za potrebe novog spota skinula u rublje. Dodala je kako su to zapravo čarape koje izgledaju kao halteri te da je bila “dobro” odjevena. Gotovo identičnu pozornost privukao je i Marko Perković Thompson (51), koji je nakon nastupa na CMC-ju odmah požurio kući.

Alka Vuica: ’Ženska posada’ pjesma je koju je kantautorica pjevala 2014., a na njezinu brodu, rekla je, Severina bi bila kapetanica

- Nije mi bilo teško iz Splita doći otpjevati i odmah se vratiti. CMC festival mi je jako važan jer je jedan od rijetkih koji je opstao - rekao je Marko, koji je zapjevao kao gost iznenađenja u Vodicama. Njegovu pjesmu “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” proglasili su hitom godine, a dobio je nagradu i kao izvođač godine. Publika mu nije prestajala pljeskati. “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” objavio je na albumu “Ora et labora”, a Marko ju je posvetio supruzi Sandri. Njome joj je htio zahvaliti na ljubavi koju daje njemu i njihovoj djeci.

- Moja je Sandra cijeli život posvetila meni i djeci, a ta je pjesma mali dio moje zahvalnosti prema njoj. Sretan sam. Imam divnu suprugu, petero zdrave i vesele djece, moj život se s njima jako promijenio - rekao je pjevač. 

Godinu poslije nježna se priča o ljubavi nastavila pa je pala i prošnja. Nakon što je Lana Jurčević (33) otpjevala pjesmu “Vrti mi se”, ostala je na pozornici i pjevala “Pravu ljubav”. Nakon toga pozvala je jednu od svojih plesačica na binu i upitala: “Jesi li ti ikad osjetila pravu ljubav”. Plesačica je bila vidno iznenađena pitanjem, ali je odgovorila potvrdno. Potom je na binu izašao njezin dečko koji ju je pred svima zaprosio. Plesačica je rekla “da” bez oklijevanja. 

Obožavatelj benda Barabe umontirao je Danijelu Martinović u YouTube video kako bi se našalio s imenom njezine pjesme “Volim barabu”. Izazvao je lavinu simpatičnih komentara na društvenim mrežama. Raspričao se i Tonči Huljić (56) pa je 2016. pojasnio tko vlada hrvatskom javnom scenom.

- Grašo je kralj kuhinje, Veljača kraljica sapunica, Ksenija Urličić kraljica televizije, a Jole kralj zabave. Neću reći tko je kralj skandala, ali moja žena i ja smo na tronu hrvatske estrade. Mi smo kralj i kraljica - rekao je Tonči.

VIDI OVO: 5 stvari koje moraš znati o biseksualnosti

Koji kralj: Nije htio reći tko je kralj skandala, ali je spremno rekao da su on i Vjekoslava na tronu estrade
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu