To je to što me zanima!

Lidijin muž preminuo na prvu godišnjicu braka, otac ju tukao

Najtraumatičniji događaj u životu bila joj je smrt supruga prošle godine, a to se dogodilo na prvu godišnjicu braka. Kad je bila mala roditelji su joj se razveli dok je bila mala, a Lidija je ostala živjeti s ocem...
Vidi originalni članak

Kandidatkinja showa 'Život na vagi' Lidija Tomić dolazi iz Karlovca, ima 36 godina i domaćica je. Oduvijek mašta o tom da bude mršava i zdrava, no nije uporna u namjeri da smršavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Štoviše, kaže da je u životu najstrastvenija upravo oko hrane. Najtraumatičniji događaj u životu bila joj je smrt supruga prošle godine, a to se dogodilo na prvu godišnjicu braka.

Za svog supruga kaže i da je njezin najveći junak jer se zbog njega osjećala sretnom.

'ŽIVOT NA VAGI' Marijana vježbala s trenerima: 'Iscijedili su me, nemam daha'

Za svoju majku kaže da je najdivnija osoba na svijetu, a pokojni otac je bio alkoholičar. Roditelji su joj se razveli dok je bila mala, a Lidija je ostala živjeti s ocem, koji ju je u pijanstvu znao tući.

Lidija priznaje da je potpuno nezadovoljna svojim izgledom, kad se pogleda vidi samo osobu punu sala, a naročito ne voli svoj trbuh. Zbog toga ima problem s odlaskom na plažu jer je uvjerena da svi u nju gledaju.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • matej55 16.10.2019.

    prije pola sata sam mislio da mi je dan usran.. tek sad vidim da trebam biti sretan

  • 16.10.2019.

    Ako joj je mama najdivnija osoba na svijetu zašto je ostala živjeti s tatom????U svakom slučaju težak život,želim joj svu sreću!

  • adameva 16.10.2019.

    Brdo nebitnih detalja iz života...

Komentiraj...
Vidi sve komentare