To je to što me zanima!

Liječnik se izlajao: 'Borimo se da Darku Laziću spasimo nogu'

Darko se liječnicima planira zahvaliti nastupom na blagdanskoj proslavi toplica, a oni kažu kako nema potrebe da se napreže kako bi im pjevao. Terapije mu zasad pomažu
Vidi originalni članak

Darko Lazić (27) ima oštećenje živaca desne noge zbog čega svakodnevno odlazi na elektrostimulacije, otkrio je pjevačev glavni liječnik, doktor Miloš Poleksić.

POČEO SE GUŠITI Laziću pozlilo na rehabilitaciji, izgubit će i vozačku dozvolu

I dok se srbijanski pjevač u toplicama oporavlja od posljednica prometne nesreće koju je doživio u listopadu, njegovi liječnici javnosti ne kriju detalje Lazićeva zdravstvenog stanja.

Doktor Poleksić za Dnevni avaz ispričao je koji su Lazićevi glavni zdravstveni problemi.

-  Pjevača očekuje dug oporavak, a budući da je u toplice stigao s visokim stupnjem atrofizije mišića, medicinski tim bori se da mu sačuva nogu - kaže liječnik.

PRVI INTERVJU NAKON NESREĆE Lazić i zaručnica Marina (19) sina će zvati Mihailo po svecu

Njegov tim ustvrdio je kako pjevaču elektrostimulacije pomažu u oporavku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Lazić sad može i lijevu nogu podići uvis, što prije nije mogao. Ipak, nitko ne može prognozirati koliko će trajati njegov oporavak - ističe specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije.

Kirurg koji je operirao Lazića zahtijevao je da se Darko šest tjedana nakon operacije ne oslanja na desnu nogu da bi ona ojačala.

- Čim prođe taj period, Lazić će opet ići na kontrolu kako bi se ustanovili rezultati rehabilitacije. Trudimo da mišići njegove desne noge budu kompaktni, a on trenutno vježba hodati na štakama - ispričao je doktor Poleksić.

VRAČ GA UMIO SVETOM VODOM Lazić izašao iz bolnice. Odvezli su ga u toplice: 'Bolje mi je...'

Pjevaču su preporučili da smršavi, a ako bude slušao savjete liječnika, tvrdi Poleksić, Lazić će se moći vratiti starim aktivnostima pa čak i trčati sa umjetnim kukom.

NAKON PROMETNE NESREĆE Lazićeva zaručnica objavila je prvu fotku s njim: 'Moj život'

Darko se liječnicima planira zahvaliti nastupom na blagdanskoj proslavi toplica.

- Proslava će biti samo za zaposlene. Reći ću Darku da se ne treba dodatno naprezati da bi nam pjevao. Ipak, na njemu je da odluči - zaključio je doktor Poleksić.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Jure7_1 22.12.2018.

    Tko je ovaj?

  • nekadadavno 22.12.2018.

    I vi tek sada to objavljujete, lik je glavna faca u bližoj i daljnjoj okolini. Puknula me apstinencijska kriza zbog života u neznanju što je s likom

  • dazoh 22.12.2018.

    Nek ste vi stavili sliku sa tri podignuta prsta na portal --živjela domovina (ali čija?)

Komentiraj...
Vidi sve komentare