To je to što me zanima!

Lijek će na koncu stići: Obećani odgovori nam napokon dolaze

Dovršetak trilogije o misterioznoj kugi nije nam došao zbog nesreće na setu u kojoj je glumac Dylan O'Brian zadobio značajne ozljede kako lica tako drugih dijelova svojeg tijela
Vidi originalni članak

Prvi foršpan za dovršetak trilogije o 'Labirintu' i kugi koja je pokosila čovječanstvo napokon je došao. Filmovi 'Labirint: Nemogući bijeg' i 'Labirint: Kroz spaljenu zemlju' pokazali su nam svijet u kojem su naši junaci posljednja šansa cijele ljudske vrste.

No dovršetak trilogije nije nam došao zbog nesreće na setu u kojoj je glumac Dylan O'Brian zadobio značajne ozljede. Dvadesetpetogodišnjak se nalazio na vozilu kada se ono sudarilo s drugim vozilom te je stekao višestruke prijelome, a i posjekotine lica. Njegove ozljede su značajno odgodile dolazak filma, pa je datum pomaknut s veljače ove godine na siječanj naredne. No nakon dugotrajnog oporavka O'Brian je ipak uspio snimiti sve svoje scene te nam je stigla i prva najava za treći film.

U posljednjem poglavlju Labirint sage, Thomas vodi svoju odbjeglu skupinu na posljednju i najopasniju misiju. Kako bi spasili svoje prijatelje, morat će ući u legendarni Last City, labirint koji kontrolira WCKD i koji je ujedno i najsmrtonosniji labirint do sad. Onaj tko preživi, dobit će odgovore na pitanja koja ih muče od prvog dolaska u labirint.

Pogledajte foršpan

Redatelj filma je Wes Ball, producenti su Ellen Goldsmith-Vein, Wyck Godfrey, Marty Bowen i Lee Stollman. U glavnim ulogama ćemo gledati Dylana O’Briena, Kayu Scodelario, Thomasa Brodiea-Sangstera, Giancarla Esposita, Aidana Gillena, Ki Hong Lee, Barryja Peppera, Willa Poultera te Patriciju Clarkson.

'Labirint: Lijek smrti' u distribuciji Blitza, u kina stiže 25. siječnja 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare