To je to što me zanima!

Lijepa Iva je osvojila Brunu pred kamerama: On je tek prekinuo s Teom, no susret je bio fatalan...

Iva i Bruno otkrili su svoju vezu krajem 2020. godine. Povodom Ivinog 32. rođendana, najuži krug voljenih joj osoba skupio se kako bi proslavio s njom, a među njima je bio i Petković
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je nakon produžetaka Nizozemsku u polufinalu Lige nacija. U nedjelju ide na pobjednika utakmice Španjolska - Italija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Heroj sinoćnje utakmice po mnogima je Bruno Petković (28) kojeg ovoga puta u Rotterdamu nije bodrila zaručnica Iva Šarić (34), ali je na društvenim mrežama dala do znanja da je uz svog partnera tako što je podijelila snimku njegovog gola uz oznake koje su jasno davale do znanja da je on 'njen svijet'.

Iva i Bruno otkrili su svoju vezu krajem 2020. godine. Povodom Ivinog 32. rođendana, najuži krug voljenih joj osoba skupio se kako bi proslavio s njom, a među njima je bio i Petković.

ČOVJEK ZA PRODUŽETKE Doktor Petković: Pogledajte kako se internet naklonio Bruni

Samo mjesec dana kasnije, doznalo se da čekaju svoje prvo zajedničko dijete. Maleni Adrian (2) stigao je na svijet početkom travnja u jednoj privatnoj poliklinici u Zagrebu. 

Par se upoznao na snimanju jedne emisije u kojoj je ona bila zadužena za intervjuiranje nogometaša. Poznavali su se i ranije, ali odnos je dotad bio isključivo prijateljski. Bruno je brzo i kleknuo, no par ne želi otkrivati imaju li datum ili kako će izgledati njihov dan iz snova.

Bruno je prethodno bio u vezi s manekenkom Teom Slavicom (24)a Iva u braku s bivšim nogometašem Jerkom Lekom (43) s kojim ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona koji se odlično slažu s Brunom.

I Jerko je dao blagoslov vezi svoje bivše supruge i nogometaša koji je od bivše manekenke mlađi šest godina. Iva je od Jerka bila mlađa devet godina, a ostala je bliska prijateljica s njegovom sestrom Jelenom Leko.

- Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim - rekla je Iva jednom prilikom za IN magazin.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Neprikladan 18.06.2023.

    Ima još nogometaša u redu

  • monterizzo 15.06.2023.

    Bruno , Ivana, Tea..... tko su ti ljudi? O cemu vi piste? Sapunica neka?

  • muckodubremamic 15.06.2023.

    Pa ovaj nemoze pretrcati 200 metara tko ga gura vise ok dao je gol pa momak je tako spor i bez volje i zelje za igrom i trkom spor 1 na 1 igraca proci nije u stanju u nasoj ligi daje 6 golova po sezoni promaja od igraca

Komentiraj...
Vidi sve komentare