To je to što me zanima!

Liljana (62): 'Na prijateljicu i mene nasrnula je Lidija Bačić'

U petak predvečer u Varšavskoj ulici u Zagrebu pjevačica Lidija Bačić nepropisno je stala na pločnik. Nakon navodnog verbalnog sukoba, žena koja je šetala psa, završila je na podu. Lidijin menadžer sve negira
Vidi originalni članak

Šetale smo iz Frankopanske prema Varšavskoj. Nismo uopće vidjele tko je u autu. Prijateljica je pokucala na staklo kako bi vozaču dala do znanja da se tako ne smije parkirati. I onda joj je rukom slučajno zatvorila retrovizor - tvrdi šokirana Liljana Fajfer (62). Kako nam je ispričala, ona je svjedočila događaju u kojem je na njenu prijateljicu, koja je teško bolesna, nasrnula pjevačica Lidija Bačić (33).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ta energija kojom je ona izletjela na cestu i počela vikati na nas... To u životu nisam doživjela. Vrijeđala nas je i govorila: 'Ti ćeš meni retrovizor dirati!'. Nakon toga je ušla u vozilo. Prolaznici su nam sugerirali da uslikamo tablice pa je prijateljica išla fotografirati. Tada je Lidija izletjela iz auta, udarila nogom prijateljičinog psa i nasrnula na nju. Odgurnula ju je i udarila je glavom u zid. 

Lidija je u tom trenutku, kaže Liljana, pobjegla, a ona i prijateljica odmah su nazvale policiju.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su nam da su u 19:30 zaprimili dojavu o incidentu u Varšavskoj ulici te su izašli na teren i napravili zapisnik. Automobil u kojem se odvezla Lidija Bačić s Varšavske izgledao kao i onaj koji je objavljivala na društvenim mrežama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kontaktirali smo Lidijinog menadžera Faruka Buljubašića Fayu, kojeg kako kaže Liljana, nije vidjela u automobilu u vrijeme incidenta.

- Nemamo komentara. Priča nema veze s istinom - rekao je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 403

  • DianaŠkrinjarić 19.05.2019.

    Glupača,šta drugo! Al možda se ona smije tako parkirati ipak je to ona,Lille,fuj. Način pakiranja i ponašanje pokazuju koliko je inteligentna. 🤔🤔

  • 19.05.2019.

    Novinari kao i uvijek sve prenapuhuju... Kad procitas clanak ispada da je lidija skoro ubila...

  • MalaSk 19.05.2019.

    Ako joj je dečko ocvali Zagrebački mafijaš sve mi je jasno🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare