To je to što me zanima!

Lille je uspjela izbjeći katastrofu o kojoj piše cijeli svijet

Na društvenim je mrežama prije par sati podijelila fotografije ispred poznatih slapova, a poslijepodne se kod njih dogodila i eksplozija u u kojoj je sudjelovao automobil na Rainbow Bridgeu
Vidi originalni članak

Lidija Bačić (38) nedavno je uz kolegu, pjevača Jolu nastupala u Mississaugigradu blizu Toronta. Splitska pjevačica tako je nakon koncerta slobodno vrijeme iskoristila i za posjet slapovima Niagare.

Na društvenim je mrežama prije par sati podijelila fotografije ispred poznatih slapova, a poslijepodne se kod njih dogodila i eksplozija u u kojoj je sudjelovao automobil na Rainbow Bridgeu. 

Eksplozija je izazvala kaos duž granice, a sva četiri kopnena prijelaza između SAD-a i Kanade zatvorena su. Daily Mail piše kako jedvoje ljudi poginulo. Oni su bili u automobilu. Ne zna se ima li još ozlijeđenih.

Naša pjevačica izbjegla je katastrofu o kojoj trenutno piše cijeli svijet. Kako su nam javili iz njezinog tima, Lidija je u Hrvatskoj i dobro je.

PROVOKATIVNO IZDANJE Lidija Bačić skinula se u donje rublje i uhvatila se posla, onda poručila fanovima: 'Guglaj me'

Nedavno nam je otkrila i kako je bilo pjevati u Kanadi.

- Moj kolega Jole i ja smo imali sjajan nastup pred punom dvoranom i jako gostoljubivim ljudima. Pjevali su sve pjesme sa mnom u glas. Obećala sam im doći opet u Kanadu - rekla je ranije Lille.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Cleocleo 23.11.2023.

    Pa kaj ova zna engleski!? Jole, j.... ti ovo, ha? Stari moj, tak daleko od žene.....a ova na pladnju hmmmmm!

  • zrno soli u glavi 23.11.2023.

    Ono kad i kanađani rade samoubojstvo kad čuju Lile pjevati

  • pericaperica2 23.11.2023.

    Kaze pred punom dvoranom imala nastup ko koli ispred ograde bijele kuće

Komentiraj...
Vidi sve komentare