To je to što me zanima!

Lille: 'Volim malo provokacije, a ne da sam skroz pokrivena...'

Pjevačica je nedavno nastupila na festivalu u Vodicama. Nakon izvedbe pjesme 'Ratata' sa slovenskom kolegicom Buryanom, Lille se vratila na pozornicu u dosad neviđenom izdanju
Vidi originalni članak

Usko kao da ne može biti uže. Klasična ja. Nosila sam nekoliko puta duge haljine, ali samo s visokim prorezom. Ne volim biti potpuno zatvorena. Ne osjećam se dobro u tome i ne osjećam da mi to stoji. Volim malo provokacije. To sam ja, govori nam pjevačica Lidija Bačić (37) o svome modnom izričaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je nedavno nastupila na festivalu u Vodicama. Nakon izvedbe pjesme 'Ratata' sa slovenskom kolegicom Buryanom, Lille se vratila na pozornicu u dosad neviđenom izdanju.

FINALNA VEČER Foto galerija sa CMC festivala: Lile je pronašla najmanje vruće hlačice, Alka se okitila perjem

Bila je obojena cijela u zlatno. Jedino što nije bilo u zlatnoj boji bili su njezino lice i dlanovi. 'Zlatnoj' Lille to je bio najmaštovitiji izgled dosad. Energičnim nastupom podignula je sve na noge, a publika je njihala kukovima uz nju.

Slikar tog 'remek-djela' zasad je nepoznat, ali muški dio gledateljstva itekako mu je bio zahvalan. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Sretnik78 08.11.2023.

    Ček, zar nije rekla da ona nije golišava???! A sada tvrdi da ne voli biti sva pokrivena. Hm... Kad se čovik pogubi u vlastitim lažima🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

  • šurlica 14.06.2023.

    Da, to si ti, jeftino, neukusno, plastično.......

  • 14.06.2023.

    Polizo bi je kao sladodled!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare