To je to što me zanima!

Lily Allen na Božić se zaručila s dečkom Samom Cooperom

Zaprosio ju je na plaži na Dalekom Istoku i to na sam Božić. Nije razmišljala ni sekunde kad ju je pitao hoće li se udati za njega, odmah je pristala i presretna je
Vidi originalni članak

Sam je ljubav mog života, prema meni se ponaša drugačije od bilo kog prije njega. Rekao mi je da će se brinuti za mene zauvijek, a upravo mi to treba. Nikad se nismo posvađali i nema ni jednu osobinu koja bi me živcirala, rekla je nedavno Lily.

Zaprosio ju je na plaži na Baliju i to na sam Božić. Prijatelji kažu da je pjevačica presretna i istovremeno jako emocionalna zbog prosidbe. Lily Allen (25) nije razmišljala ni sekunde kad ju je Sam Cooper (32) pitao hoće li se udati za njega, odmah je pristala. 

- Sam joj je oslonac otkad je izgubila njihovo dijete i zbog toga je sigurna da ostatak svog života želi provesti upravo s njim - rekao je prijatelj pjevačice. 

Par je u vezi od srpnja 2009. godine. Ove godine u kolovozu Lily je na Twitteru objavila da je trudna, a u studenom je pobacila. Isto joj se dogodilo i 2008. kada je bila trudna s tadašnjim dečkom Edom Simonsom. Objavila je da je trudna u prosincu i svega mjesec dana nakon toga izgubila je dijete. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare