To je to što me zanima!

Lily iz 'Moderne obitelji' slavi 13. rođendan: Majka komičarka zapostavila je karijeru zbog nje

Iako je imala puno posla na setu i pretrpan raspored, glumica Aubrey je ono malo slobodnog vremena što je imala posvetila humanitarnom radu u raznim bolnicama, skloništima za mlade, sportskim događanjima...
Vidi originalni članak

Aubrey Anderson-Emmons, najpoznatija po ulozi Lily Tucker-Pritchett iz serije 'Moderna obitelj', danas je proslavila 13. rođendan. U seriji je počela glumiti sa samo četiri godine. Bila je kći gay para Camerona i Mitchella i svi su je obožavali. Polako je postajala popularna, što je teško padalo njenoj majci, komičarki Amy Anderson, koja je svoju karijeru zapostavila zbog nje.

POGLEDAJTE VIDEO: Sofia Vergara podijelila fotografije iz 90-ih!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od trenutka kad su Cameron i Mitchell posvojili malenu Lily u prvoj sezoni, 'ukrala' je svu pozornost. Iako su nju u početku igrali blizanci Jaden i Ella Hiller, Lily kakvu znamo danas, na set se pridružila s četiri godine, u trećoj sezoni. 

Ona je najmlađa osoba koja je ikad bila nominirana za nagradu 'Screen Actors Guild Award', a ujedno i najmlađa 'dobitnica' iste. 

KRAJ SNIMANJA Neprepoznatljivi: Evo kako su rasla djeca u 'Modernoj obitelji'

Serija 'Moderna obitelj' je nakon 11 godina prikazivanja, u travnju ove godine završila emitiranje dvosatnim finalom koji se sastojao od uvodnog dokumentarnog dijela i potom dvije završne epizode. U polusatnom zabavnom dokumentarcu podsjetilo se na brojne grane obitelji Pritchett, čiji su život gledatelji pratili na televiziji ABC tijekom 248 epizoda.

Posljednje sezone serija je imala prosječno gotovo četiri milijuna gledatelja po epizodi što je bitno manje od vrhunca popularnosti 2013. i 2014. kada je svaku epizodu prosječno gledalo najmanje 14 milijuna gledatelja.

Iako je imala puno posla na setu i pretrpan raspored, Aubrey je ono malo slobodnog vremena što je imala posvetila humanitarnom radu u raznim bolnicama, skloništima za mlade, sportskim događanjima...

Radila je s brojnim slavnim glumcima, koji su je opisali kao izrazito prizemljenu i pristojnu djevojčicu. Aubrey voli životinje i obožava razne aktivnosti poput plivanja, bicikliranja, igranja s psima, jahanja ponija, skejtanja, gledanje filmova i, naravno, odlazak u Disneyland i Disney World. Ipak, svestrana djevojčica ne iskazuje samo ljubav prema glumi već voli i glazbu i ples pa zato odlazi na glazbene i plesne poduke. Želja joj je jednog dana postati zvijezda Broadwaya. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mali zeleni prigorec 07.06.2020.

    Majka nije zapostavila ... hm.. karijeru zbog nje, nego zbog love koju pobire.

  • Mandulet 06.06.2020.

    Najlošija glumica u modernoj obitelji

Komentiraj...
Vidi sve komentare