To je to što me zanima!

Lindsay Lohan smireno je poručila sudu: 'Je... se'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glumica je u sudnicu došla s nalakiranim noktima. Na srednjem prstu lijeve ruke lakom je ispisala “Je... se”. Time je sutkinji poručila što misli
Vidi originalni članak

Holivudska zvijezda histerično je jecala dok joj je sutkinja čitala presudu. Osudili su je na 90 dana zatvora jer je prekršila uvjetnu kaznu. Glumicu su uhitili prošlog tjedna kako vozi pijana. Lindsay Lohan (24) preklinjala je odvjetnicu da je izvuče, ali sutkinja nije imala sažaljenja. Razmažena glumica u sudnicu je došla s nalakiranim noktima. Na srednjem prstu lijeve ruke lakom je ispisala “Je... se”. Time je sutkinji poručila što misli o presudi.
- Nisam namjeravala nikoga uvrijediti. To je bila samo šala - napisala je Lohan na Twitteru. Glumica će u losanđeleski zatvor 20. srpnja. Smjestit će je na poseban odjel i neće imati kontakt s ostalim zatvorenicaima. U ćeliji će imati dva kreveta, umivaonik i zahod.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kukz9 08.07.2010.

    nek ide gdje su i svi i odradi svoje kako spada

  • Kurcoslav 08.07.2010.

    A vidi kako nam se plavojka razbahatila, ljubomorna je na Linsday Lohan, zato kaj je ona ljepotiva, dok je plavojka debeli gabor, phaha

  • plavuša13 08.07.2010.

    Kurcoslave---nije mi vazno da ti to znas al eto reci cu ti.Nikad nisam bila bahata.Moj prijasnji komentar je moje misljenje,i smatram da je realno.Na ovu ovdje nemam zasto bit ljubomorna mi jednostavno nismo u istom svijetu nit ja njoj mogu bit konkurencija na bilo kom polju nit ona meni.Ako te veseli mislit da sam debeli gabor a dobro ti misli.Mene to niti malo ne ljuti nit mi smeta.Kakvas da jesam ja sam veoma zadovoljna sobom i to mi je dovoljno.Pozz Kurcoglavi.Ops,pardon Kurcoslave!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare