To je to što me zanima!

Lindsay Lohan zbog sloma živaca zatvorena u samicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što su joj zatvorenice posvetile pjesmu 'Vatreno međunožje' glumica je počela histerično plakati i vrištati. Pukla je i zbog posjeta bivše cure
Vidi originalni članak

Lindsay Lohan (24) doživjela je slom živaca nakon što ju je u zatvoru posjetila bivša djevojka Samantha Ronson te je prisilno prebačena u samicu gdje će provesti nekoliko dana. Lindsay se teško nosi s zatvorskim uvjetima i maltretiranjem drugih zatvorenica, tvrdi nepoznati izvor. Cheryl Presser, koja je nedavno puštena iz zatvora,  otkrila je da se zatvorenice zaista prema glumici grubo odnose i da je svakodnevno ismijavaju najviše zbog njezine seksualne orijentacije. Nakon što su joj posvetile pjesmu 'Vatreno međunožje' glumica je počela histerično plakati i vrištati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • predsjednik03 25.07.2010.

    jadnica mala sa 24godine slom živaca doživjela.. . ma od čega srce moje????? koje su tvoje obaveze i brige??? osim piti i drogirati se i nabaviti novu dozu? šta bi ja trebala doživit - krpam kraj s krajem , režije i troškovi visoki , plaća 3900kn, krediti, 2 djece . . . kozo glupa pokri se ušima i umukni !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare