To je to što me zanima!

Lindsay večerala s Woodyjem Allenom pa otišla u seks shop

Čini se da je posrnula glumica odlučila potražiti pomoć kako bi spasila svoju karijeru. Večerala je sa slavnim redateljem. Priprema se za ulogu Elizabeth Taylor
Vidi originalni članak

Poznato je da Woody Allen starlete lako pretvara u ugledne glumice, a čini se da je odlučio pomoći i posrnuloj Lindsay Lohan (25) oko njezinog povratka na filmsko platno. Redatelj i glumica viđeni su na večeri u jednom restoranu u New Yorku. Dan poslije glumica je posjetila seks shop i napustila ga s nekoliko komada donjeg rublja i seksualnim igračkama. Kad se vrati u Los Angeles počet će sa snimanjem filma u kojem će utjeloviti Elizabeth Taylor. 

- Uvijek sam joj se divila i imala veliko poštovanje prema njoj. Bila je nevjerojatna glumica i žena. Presretna sam što sam dobila priliku glumiti - izjavila je nedavno Lindsay. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • maramica123 07.05.2012.

    ona nije više ni za komedije, a kamoli išta drugo

  • noname89 07.05.2012.

    neznam zasto al cisto sumnjam da ce ona to dobro odglumit,cak i uz woodyjevu pomoc..po mome njeni dani slavne i glume su prosli..

  • user_139303 07.05.2012.

    Lohanica je dobila veliku priliku ovom ulogom se vratiti na pravi put u svom životu, nadam se da će to iskoristiti na najbolji način, mlada je i šteta da se tako "ubija" iako mislim da su mogli naći i adekvatniju glumicu koja će utjeloviti veliku Elizabeth Taylor, ali dobro....

Komentiraj...
Vidi sve komentare