To je to što me zanima!

Lindsey Vonn: Tiger i ja smo savršen par jer smo jako slični

Skijašica je na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards komentirala da su ona i golfer Tiger Woods sretni u vezi. Zaključila je da je super to što nisu puno odvojeni
Vidi originalni članak

Skijašica je progovorila o romansi s golferom i poznatim preljubnikom i ovisnikom o seksu Tigerom Woodsom (37). Lindsey Vonn (28) i Woods u ožujku su nakon nekoliko mjeseci romanse javno priznali da su u vezi.

- Slični smo. Oboje smo na vrhu što se tiče naših sportskih karijera i veoma smo povezani jedno s drugim - rekla je skijašica na dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards, koje svake godine dodijeljuje Vijeće američkih modnih dizajnera, u ponedjeljak.

Lindsey je zaključila da su ona i Woods jednostavno sretni.

- Nismo puno odvojeni. Ja trenutačno vježbam u teretani tako da mogu biti bilo gdje. Neću skijati do rujna. Dakle, to je sjajno, dosad nismo bili puno odvojeni - rekla je Vonn koja je na dodjelu stigla u pratnji dizajnerice Cynthie Rowley čiju je bijelu haljinu odjenula te večeri.

Skijašica je nedavno uživala u vožnji jet -skija na Floridi s Woodsom i njegovom djecom, kćeri Sam (6) i sinom Charliejem (4), koje je dobio u braku s bivšom suprugom Elin Nordegren (33). Bivša Tigerova supruga navodno je pobijesnila kad je vidjela njegove fotografije s Lindsey i djecom jer su se tijekom rastave dogovorili da u svoje buduće veze neće petljati svoju djecu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • WOMANIZER 05.06.2013.

    predivna! :)

  • raffaele 05.06.2013.

    Slična si ti ćerce njegovoj bivšoj ženi! :)

  • Cesarica07 05.06.2013.

    kao sijamski blizanci jedan upao u mlijeko drugi u kavu :):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare