To je to što me zanima!

Lionel Richie: 'Prestrašen sam na smrt radi svoje kćeri Sofije'

Glazbenikova mlađahna kći Sofia u vezi je s bivšim mužem Kourtney Kardashian, Scottom Disickom. Par je trenutačno na odmoru u Meksiku, a Kourtney je potpuno slomljena jer su u vili u kojoj je upoznala Scotta
Vidi originalni članak

Manekenka Sofia Richie (19) i Scott Disick (34) sve češće su zajedno u javnosti zajedno. a njihovi prijatelji kažu da su ludo zaljubljeni. No glazbenik Lionel Richie (68) nije bio sretan kada je saznao za kćerinu vezu. 

- Naravno da me to šokiralo, pa ja sam tata - rekao je Lionel. 

 

Strahuje za svoju kćer i otvoreno to priznaje kada ga pitaju što misli o romansi Sofije i Disicka. 

- Prestrašen sam na smrt - požalio se glazbenik. 

O vezi Sofije i muža supruga Kourtney Kardashian (38), pričalo se još u svibnju ove godine kada su viđeni na filmskom festivalu u Cannesu. Oboje su tada tvrdili kako su samo dobri prijatelji, a manekenka je njihovu ljubav opovrgla na društvenim mrežama. 

 

- Svi se možete opustiti, Scott i ja smo samo kompići - napisala je Sofia. 

Mjesec dana kasnije ponovno se osvrnula na glasine o njihovoj vezi. 

- Posljednji put ću ovo reći. Scott i ja smo samo prijatelji. Slobodna sam i fokusirana na prijatelje, obitelj i posao - istaknula je manekenka. 

 

Sofia i Scott se trenutačno na odmoru u Meksiku, a njihov prijatelj kaže da su očarani jedno drugim. 

- Nerazdvojni su i svaki dan provode skupa. Neprestano flertuju, a Sofia je nasmiješena kada je s njime - rekao je prijatelj. 

Disicka su povezivali s brojnim ženama otkad se razdvojio od svoje supruge Kourtney Kardashian, s kojom ima sinove Masona (7) i  Reigna (2) te kćer Penelope (5). Kourtney je navodno slomljena jer je poveo Sofiju na odmor u meksičku vilu zajedničkog prijatelja gdje su se upoznali 2008. 

- Kourtney je jako uznemirena jer se čini da ju je potpuno prebolio, a on je to napravio kako bi dobio reakciju i svi bi pričali o njima - rekao je njezin prijatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Maroje1 06.10.2017.

    džizs koji članak. Dajte malo portirima da pišu da se odmorimo

  • MHamsik 05.10.2017.

    Jbt imo sam bar 10-tak zgodnijih riba od ove

  • 05.10.2017.

    Primjer koliko samo brada stvori od relativno ruznog covjeka-na prvi pogled privlacnog covjeka. Momci, razmislite o istoj, i ako se vec odlucite, samo da je uredna! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare