To je to što me zanima!

Lisac je pratila ATP turnir, a družila se i s Wawrinkom: 'U Umag dolaze izvrsni sportaši'

Švicarki tenisač je nešto prije ponoći uspio pobijediti Roberta Carballesa Baenu sa 6-4, 7-5 i postati posljednji polufinalist 33. izdanja Plava Laguna Croatia Opena
Vidi originalni članak

Poznato je da je Josipa Lisac (73) velika ljubiteljica tenisa pa ni ne čudi da je u Umagu pratila ATP turnir te uživala u praćenju mečeva. Podijelila je i fotografiju s poznatim švicarskim tenisačem. 

- Na fotografiji Josipa Lisac i Stan Wawrinka, a koji je nešto prije ponoći uspio pobijediti Roberta Carballesa Baenu sa 6-4, 7-5 i postati posljednji polufinalist 33. izdanja Plava Laguna Croatia Opena - pisalo je na njenom Instagramu.

OBJAVILA JE NOVU PJESMU Josipa Lisac o velikoj obljetnici, prisjetila se Karla: 'Njegova je energija bila nešto nestvarno'

Na fotografiji je s njim pozirala Josipa koja je za ovu priliku odjenula plavu kombinaciju kojoj je pridodala i šešir i naočale slične boje. Pored nje u ležernom izdanju stajao je Stanislas.

Inače, on je švicarski profesionalni tenisač. Svoj prvi ATP turnir osvojio je u Umagu 2006. godine. Najveći uspjeh mu je osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu u paru s Rogerom Federerom, te nastup u finalu Mastersa u Rimu 2008. Osvojio je 3 Grand Slama; Australian Open 2014., Roland Garros 2015. i US Open 2016.

Podsjetimo, Josipa je jednom prilikom otkrila svoj recept za štuku u šlagu, a nedavno se pohvalila i jedenjem žabljih krakova.

NESVAKIDAŠNJI OBROK Josipa Lisac uživala je u žabljim krakovima, obožavatelji pitali: 'A gdje je tvoja štuka u šlagu?'

Josipa je pozirala s platom punom žabljih krakova, a kao prilog odabrala je krumpiriće i limun.

- Gastronomsko gurmanski užitak - napisala je kratko u opisu tada.

Josipa je morala u svibnju odgoditi svoje nastupe jer je trpjela strašne bolove zbog išijasa. Legendarne pjevačice tri mjeseca nije bilo na sceni. Otkazala je koncerte, pa su se mnogi brinuli je li u dobrom zdravstvenom stanju.

OPROSTILA SE Josipa Lisac uputila posljednje riječi Branku Blaći: 'Svima su trnci prolazili kad si pjevao'

Onda se početkom lipnja pojavila u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog i pokazala da je još u dobroj formi.

- Mislim da sam duhovno jača nego tjelesno što se vidi. Štap je bio štos, zašto se ne bi vidio - rekla je Lisac, koja je u Lisinskom nastupila povodom 50 godina 'Dnevnika jedne ljubavi', svog prvog albuma, koji spada u antologiju hrvatske glazbe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Joza Prezaduzeni 30.07.2023.

    Bila je magla pa je nije prepoznal

Komentiraj...
Vidi sve komentare