To je to što me zanima!

Litvi najviše šanse za pobjedu, Albina zasad tek na 26. poziciji

Prve su to projekcije i nema sumnje kako će se do svibnja stanje još mijenjati, ali specijalizirane kladionice u pravilu su na dobrom tragu i uspješno predviđaju Eurosong strujanja i prije finalne večeri
Vidi originalni članak

Iako još nisu poznate ni sve pjesme koje će predstavljati svoje zemlje na ovogodišnjem Eurosongu u Rotterdamu, kladionice su već otvorene i predviđaju favorite.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trenutačno najviše šanse (11%) za pobjedu daju Litvi, odnosno bendu The Roop s pjesmom 'Discoteque', a slijede je Island, Bugarska, Švedska i Francuska.

POSLUŠAJTE PJESMU LITVE:

Hrvatska se u ovom trenutku nalazi tek na 26. poziciji od 41 zemlje koje su potvrdile sudjelovanje. Albininu pjesmu 'Tick-Tock' ne vide kao jednu od onih koje će ostvariti zapažen rezultat.

FANOVI EUROSONGA Europljani pratili Doru: 'Albina je uživo bila bolja od Nine, ali najbolji mi je Houdek iz 2017.'

Prve su to projekcije i nema sumnje kako će se do svibnja stanje još mijenjati, ali specijalizirane kladionice u pravilu su na dobrom tragu i uspješno predviđaju Eurosong strujanja i prije finalne večeri. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • ninorasic 16.02.2021.

    Nema šanse da Lithuania pobjedi

  • 15.02.2021.

    niko nece postici rezultat ko Emilija ili Doris to je tako i triba se stime pomiriti a ne se nadati necemu nemogucemu eto da i ja budem malo ozbiljna 🤏😏😂

  • jamesbond7777 15.02.2021.

    😂😂😂😂😂😂☕😂😂Ha-ha.... Na kraju bu u prvom kolu dimee/je nas to ide kladara!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare