To je to što me zanima!

Livaković je zaprosio djevojku Helenu nakon četiri godine veze

Helena i Dominik su u vezi od ljeta 2017. godine, a svoju su vezu prije nekoliko mjeseci okrunili zarukama. Zagrepčanka je na društvenim mrežama u više navrata pokazala prsten na ruci, koji je očito zaručnički
Vidi originalni članak

Naš nogometni reprezentativac Dominik Livaković (26) i 'hrvatska Meghan Markle' Helena Matić (27) zaručili su se na proljeće, ispričao je izvor blizak paru za Story.hr

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Helena i Dominik su u vezi od ljeta 2017. godine, a svoju su vezu prije nekoliko mjeseci okrunili zarukama. Zagrepčanka je na društvenim mrežama u više navrata pokazala prsten na ruci, koji je očito zaručnički.

Par nerijetko s pratiteljima dijeli svoje zajedničke fotografije, no o svojoj ljubavi rijetko govore javno. 

- Mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled, ispričala je svojedobno 'hrvatska Meghan Markle' za Novu TV.

HELENA MATIĆ Livakovićeva Meghan Markle oduševila linijom u badiću

Helena je velika ljubiteljica mode s diplomom Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu. Više od 20 godina bavila se umjetničkim i sinkroniziranim klizanjem te je odradila više od 75 nastupa u Zagrebačkim pahuljicama.

- Helena mi jako nedostaje kad smo razdvojeni zbog sportskih obveza. Iako nismo dugo zajedno, puno toga veže me za nju - ispričao je za “In Magazin” sredinom 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 18.06.2022.

    Zgodni mladi ljudi. Baš ih je lijepo vidjeti zajedno.

  • mudrac22 24.12.2021.

    Neznam sta imate protiv ove djevojke ? Lijepa je i zgodna je , a i on je zgodan . Svi vec sve znate o njoj , a u stvari nema te joj sta prigovoriti. Neznam zasto je on los golman , a jos manje mi je jasno zasto propala klizacica  . Ocito da se radi o ljubomori i na nju i na njega.

  • ante_maja 23.12.2021.

    taj nezna 2 recenice izgovoriti

Komentiraj...
Vidi sve komentare