Show

Komentari 48

Livaković je zaprosio djevojku Helenu nakon četiri godine veze

Livaković je zaprosio djevojku Helenu nakon četiri godine veze

Helena i Dominik su u vezi od ljeta 2017. godine, a svoju su vezu prije nekoliko mjeseci okrunili zarukama. Zagrepčanka je na društvenim mrežama u više navrata pokazala prsten na ruci, koji je očito zaručnički

Naš nogometni reprezentativac Dominik Livaković (26) i 'hrvatska Meghan Markle' Helena Matić (27) zaručili su se na proljeće, ispričao je izvor blizak paru za Story.hr

POGLEDAJTE VIDEO:

Helena i Dominik su u vezi od ljeta 2017. godine, a svoju su vezu prije nekoliko mjeseci okrunili zarukama. Zagrepčanka je na društvenim mrežama u više navrata pokazala prsten na ruci, koji je očito zaručnički.

Par nerijetko s pratiteljima dijeli svoje zajedničke fotografije, no o svojoj ljubavi rijetko govore javno. 

- Mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled, ispričala je svojedobno 'hrvatska Meghan Markle' za Novu TV.

Helena je velika ljubiteljica mode s diplomom Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu. Više od 20 godina bavila se umjetničkim i sinkroniziranim klizanjem te je odradila više od 75 nastupa u Zagrebačkim pahuljicama.

- Helena mi jako nedostaje kad smo razdvojeni zbog sportskih obveza. Iako nismo dugo zajedno, puno toga veže me za nju - ispričao je za “In Magazin” sredinom 2018. godine.

Najčitaniji članci