To je to što me zanima!

Liz Hurley kao od majke rođena pozirala u bazenu i iznenadila pratitelje: 'Što starija to bolja'

Poznatoj glumici i modelu nije strano pokazati obline i figuru u oskudnim kupaćim kostimima, a sada je oduševila fanove na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Poznata glumica i model Elizabeth Hurley (58) često dijeli fotografije u oskudnim kupaćim kostimima, a ovoga je puta iznenadila pratitelje na društvenim mrežama novim videom. U bazenu se sunčala bez odjeće, a zavodljivi prizori nisu ostavili fanove ravnodušnima.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Kao od majke rođena legla je na madrac na napuhavanje u obliku lubenice, a djelovala je sretno i opušteno dok je pokazivala svoje obline.

IZAZOVNA IZDANJA Ovako izgleda kad se slavne dame hvale pozadinama: Neke ne izgledaju kao na Instagramu

- Lebdim na kriški lubenice - napisala je u objavi u kojoj nije označila svoju lokaciju, no poznato je da je ovaj mjesec provodila vrijeme u St. Tropezu.

- Prekrasna; Blago toj lubenici; Ti si kao vino, što starija to bolja; Njazgodnija žena - bili su samo neki od komentara oduševljenih pratitelja.

KOJA BOMBA!!! Liz Hurley (57) je otkrila tajnu fenomenalnog izgleda: Radim jednu stvar 6 do 10 puta dnevno

Podsjetimo, Elizabeth ima jednog sina kojeg je rodila tijekom kratkotrajne veze s poduzetnikom Steveom Bingom, nedugo nakon što se rastala od Hugha Granta 2000. godine.

Damiana (21), sada manekena i redatelja, rodila je 2002. godine, no poduzetnik je osporio očinstvo iako je DNK test dokazao da je njegov otac. Steve je tragično preminuo prije tri godine.

Inače, nedavno je Liz otkrila i tajnu svog mladolikog izgleda. U više navrata je rekla da voli dobro hidratizirati kožu.

POZIRALA ISPRED OGLEDALA Liz Hurley je pokazala isklesano tijelo u šestom desetljeću: Kao vino si! Što si starija, to si bolja

- Jedina stvar koju obožavam je hidratantna krema, i to mnogo nje. Lice hidratiziram oko šest puta dnevno, a vrat oko 10 puta na dan. Lagano ju utapkajte po licu i odmah ćete zablistati - pojasnila je svojedobno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mars7 22.08.2023.

    prelijepa je i zgodna

  • simonairena 22.08.2023.

    🙈jel to lice hidrira preko sminke?? kremom po puderu? pa super😂

  • jakolishe 22.08.2023.

    Hahaha...staro je staro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare