To je to što me zanima!

Lizzo pokazala svu raskoš: U mini bikiniju trčkarala po plaži

Lizzo je ove godine na dodjeli Grammyja vodila s osam nominacija, a naposljetku je osvojila tri. Za tu prigodu odjenuo ju je hrvatski modni dizajner Juraj Zigman...
Vidi originalni članak

Američka glazbenica Melissa Viviane Jefferson (31), poznatija kao Lizzo, trenutno odmara od gaža u Brazilu. Dobitnica tri Grammyja s prijateljicama uživa na pješčanoj plaži u Riju gdje su je spremno dočekali objektivi paparazza. No nju to nije previše zabrinjavalo... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su fotoaparati 'škljocali' na sve strane, Lizzo se nije libila trčkarati i pokazati svu raskoš u narančastom mini bikiniju. S prijateljicama je ispijala caipirinhu, najpoznatiji brazilski koktel.

Glazbenica na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima je golišava što joj mnogi fanovi zamjeraju.

NA GRAMMYJIMA Lizzo se 'utegnula' u pripijeni kostim hrvatskog dizajnera...

- Toliko puno talenta, a toliko malo samopoštovanja - pisali su joj obožavatelji u komentarima. S druge strane, mnogima je inspiracija te joj se dive na samopouzdanju.

Reperica se prvi put pojavila na sceni 2013., a prošle godine objavila je treći studijski album 'Cuz I Love You'. Ove godine na dodjeli Grammyja Lizzo je vodila s osam nominacija, a naposljetku je dobila tri Grammyja. Za tu prigodu odjenuo ju je hrvatski modni dizajner Juraj Zigman (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • mexpert 10.02.2020.

    raskoš ???....čega????

  • jašem konjića 10.02.2020.

    Opet žuti za ovo,pretpostavljam..ali podsjeca me na Dela ....,iz neke serije

  • tomo100brt 09.02.2020.

    Stvarno što čovjek od sebe može napraviti i još to svima pokazivati. Što nije lijepo, nije lijepo. Ovo je stvarno gadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare