Show

Komentari 27

Lizzo se 'utegnula' u pripijeni kostim hrvatskog dizajnera...

Lizzo se 'utegnula' u pripijeni kostim hrvatskog dizajnera...

Njegove su skice odmah bile odobrene i sve je bilo prepušteno njemu i njegovom timu kreativaca. Osim glavne zvijezde, Zigmanov je tim bio zadužen za još deset plesačica, što je bio veliki izazov

Riječki modni dizajner Juraj Zigman (35) proteklih je nekoliko godina postao miljenik svjetskih zvijezda. Sinoć je bio zaslužan za kreaciju američke pjevačice Lizzo (31), koja je svojim nastupom otvorila 62. dodjelu nagrada Grammy.

POGLEDAJTE VIDEO NASTUPA: 

- Suradnja s Lizzo je započela kada me je tim koji brine za njezin styling, angažirao za njezin najvažniji nastup u karijeri - rekao je Zigman, ponosan na činjenicu što su Lizzo i njen tim baš njega angažirali za ovaj nastup.

Riječki dizajner se morao držati isključivo svoje interpretacije te zadane teme koja je u ovom slučaju bila neka vrsta morske flore i faune. Cijela je kreacija ukrašena Swarovski kristalima, a zabava i glamur je najbolje opisuju.

- Bio sam zadužen za kreaciju, za koju sam od početka znao kako će izgledati te sam za vrijeme kreiranja morao misliti na puno faktora kao što su jednostavnost upravo radi presvlačenja, ali opet i na svoju prepoznatljivu efektnost koja savršeno pristaje svakoj zvijezdi - kaže dizajner.

Njegove su skice odmah bile odobrene i sve je bilo prepušteno njemu i njegovom timu kreativaca. Osim glavne zvijezde, Zigmanov je tim bio zadužen za još deset plesačica, što je bio veliki izazov. Na kraju su izradili jedanaest kostima te ga ponosno prezentirali na, kako ga mnogi zovu, glazbenom Oscaru.

Ono što je bilo izuzetno važno u čitavoj realizaciji su rokovi izrade jer je tim na čelu sa Zigmanom imao vrlo kompleksan zadatak. U svega par dana su morali izraditi jedanaest kostima te paralelno sudjelovati u probama dok su kreacije još bile u izradi. 

Zigman je kreirao i haljine i kostime za Nicki Minaj, Ritu Oru, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole... Uvijek su nakon događaja ponosno objavljivale fotografije na svojim društvenim mrežama i hvalile se hrvatskim dizajnerom. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

 

Najčitaniji članci