To je to što me zanima!

Lizzo u pratnji dečka stigla na dodjelu, 'pala' i prva fotografija

Par je prvi put zajedno viđen na Valentinovo 2022. i već su u više navrata zajedno pozirali na crvenim tepisima, ali osim toga svoju su vezu držali 'offline'
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Lizzo (34) sada i službeno ima dečka, glumca i komičara Mykea Wrighta (35), s kojim se pojavila na 65. dodjeli nagrada Grammy.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lizzo i Myke su se pojavili zajedno na gala zabavi uoči dodjele, a pjevačica je kasnije na Instagramu objavila zajedničke fotografije na kojima poziraju zagrljeni. Lizzo na fotografijama nosi kratku crnu haljinu s mnoštvom svjetlucavih plavih resica, svilene crne rukavice i visoke crne čizme koje je učvrstila halterima. Myke je odabrao klasično crno odijelo. 

Par je prvi put zajedno viđen na Valentinovo 2022. i već su u više navrata zajedno pozirali na crvenim tepisima, ali osim toga svoju su vezu držali 'offline'. Iako njihova veza nije novost, ovo je prvi put da je Lizzo na Instagramu objavila fotografiju s komičarem. Njihova prva zajednička fotografija na Instagramu prikupila je 2.2 milijuna lajkova.

Podsjetimo, Lizzo je prošlog ljeta izjavila da ne želi tradicionalnu vezu te da je monogamija plaši, dodavši da ju je njezin partner Myke znao i prije slave. 

- Veze koje traju deset godina me plaše, ali ljubav je vječna. Mogu nekoga voljeti zauvijek - izjavila je pjevačica pravog imena Melissa Viviane Jefferson.

KRITIKA NOVOG ALBUMA Lizzo: Girl power osnaživanje po receptu kineskih kolačića...

- Po meni je monogamija klaustrofobična, vjerojatno zato što postoje određena pravila. Čak i poliamorija ima pravila. Ne želim nikakva pravila.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Miške 07.02.2023.

    užas

  • VLADEK72 06.02.2023.

    Izgledaju kao da su došli s druge galaksije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare