To je to što me zanima!

Ljepotica na imanju: Farmeri oduševljeni pridošlicom Dalijom

Dalijinom ulasku razveselili su se i farmeri zelene zajednice koji smatraju da je odlično što je došla kako bi se Darko, koji po njihovom mišljenju propada, malo podignuo
Vidi originalni članak

Atraktivna trgovkinja iz Zagreba, nova farmerica Dalia Domijan, uvela je pravu pomutnju u muške redove Farme. Djevojke su je odmah prigrlile, dok su dečki bili i više nego oduševljeni. Kako je rekla, često se u životu susretala s ljudima koji bi pri samom upoznavanju već imali neke predrasude prama njoj – što na farmi nije slučaj. 

- Svi su mi super, jako su me lijepo prihvatili! - kazala je Dalia te dodala: 'Veselim se što mogu pokazati tko sam i što sam i samim time razbiti predrasude koje su ljudi imali o meni'.

Dalija je također priznala farmerima kako joj je drago što je završila baš u njihovoj zajednici, unatoč tome što je na suprotnoj farmi njezin otac Darko.

Dalijinom ulasku razveselili su se i farmeri zelene zajednice koji smatraju da je odlično što je došla kako bi se Darko, koji po njihovom mišljenju propada, malo podignuo. Na svoju zabrinutost ukazala joj je i Katica zamolivši je da popriča s ocem. 

- On će kolabirati! Pa po cijeli dan samo radi i ništa ne jede - upozorila ju je. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Judita👥 05.10.2016.

    kratko trajalo

  • mary_s 26.09.2016.

    Pa ajde, cura je zgodna, činjenica je da je umjetna, al eto. Tako je, kako je.

  • =Trešnja= 26.09.2016.

    ..kak je grda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare