To je to što me zanima!

Ljetna turneja TBF-a završava koncertom u pulskom Kaštelu: 'Zaželjeli smo se promjene...'

Stihovi njihovih pjesmama postali su dio svakodnevnog govora, poput uzrečica 'Moja mater te traži' ili 'Ništa mi neće ovi dan pokvarit'. U Puli će završiti ovogodišnju turneju
Vidi originalni članak

Nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Rijeci, Rapcu, Čakovcu, Šibeniku, Splitu i Supetru, splitske hip-hop ikone i višestruki dobitnici nagrade Porin - TBF, svoju ekskluzivnu Acoustic turneju kraju će privesti 19. kolovoza nastupom u magičnom okruženju pulskog Kaštela.

Prvi Nera Etwa Dolina Neretve i Metković dobit će svoj glazbeno-pivski festival: Stižu TBF, Justin's Johnson...

- Dragi naši, nakon dugogodišnjeg koncertnog udaranja uzduž i poprijeko, zaželjeli smo se promjene i opuštenijih i intimnijih koncerta, tako da smo se odlučili, ponovno nakon dvanaest godina, odraditi unplugged svirke. Prearanžirali smo pjesme koje ste već mogli čuti u toj varijanti i proširili listu pjesama koje su nastale nakon prve unplugged turneje. Prezadovoljni smo kako to zvuči i s uzbuđenjem očekujemo to podijeliti s vama - otkrila je ekipa iz TBF-a o svojim nastupima u sklopu Acoustic turneje.

Feel-good melodični zvuk u kombinaciji sa stavom i idejom slobode, osobnom te društvenom pravdom, njihovo je najmoćnije oružje kojim godinama osvajaju publiku. Glazbeno djelovanje TBF-a obilježeno je hitovima poput 'Alles Gut', 'Nostalgična' ili 'Smak svita', koji na poetičan, harmoničan i jednostavan, ali uvijek inovativan način komentiraju društvenu svakodnevicu ili donose intimne priče u čijim motivima se prepoznaju mnogi, dok su stihovi njihovih pjesmama postali dio svakodnevnog govora, poput uzrečica 'Moja mater te traži' ili 'Ništa mi neće ovi dan pokvarit'.

SLIJEDI I KONCERT Splitski bend Justin's Johnson i Mladen iz TBF-a imaju novi singl 'Super Mario'. Pogledajte spot!

Kroz TBF Acoustic turneju, skupina je diljem Hrvatske priredila unikatne unplugged koncerte, kojima su na emotivniji način dali uvid u njihovo bogato glazbeno i autorsko stvaralaštvo. Ovu hvaljenu turneju privest će kraju upravo 19. kolovoza, nastupom na pulskom Kaštelu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare