To je to što me zanima!

Ljevičarsku časnu oduševio je NP Krka i katedrala sv. Jakova

Španjolka i Benediktinka podigla je tenzije svojim kritikama kapitalizma, banaka, konzumerizma, ali i time što se bori za pravo žena da same odlučuju o pobačaju
Vidi originalni članak

Teresu Forcades (47) ni kiša koja je neprestano padala nije spriječila da prošeta Šibenikom u kojem je trebala govoriti na Festivalu alternative i ljevice.

Sestra koju zovu najradikalnijom časnom u Europi uživala je u društvu organizatora festivala koji su je proveli po gradu i objasnili joj povijest katedrale sv. Jakova. Posebna želja bila joj je da vidi nacionalni park Krku, koji ju je oduševio. Španjolka i Benediktinka podigla je tenzije svojim kritikama kapitalizma, banaka, konzumerizma, ali i time što se bori za pravo žena da same odlučuju o pobačaju te podupire uporabu tablete za “dan poslije”.

- Postoje majke kojima je smisleno roditi bolesno dijete iako znaju da će patiti i umrijeti. No ženu koja razmišlja drugačije država ne bi smjela primorati da učini što netko drugi smatra da je ispravno - kazala je.

Idi na 24sata

Komentari 207

  • Onlyblindseethetruth 08.09.2014.

    Vidim ima ovdje ljudi koji ocito imaju previse vremena i premali IQ, pa bezveze bacaju LOŠ na komentare!Molim vas, svi koji bezveze bacate LOŠ na komentare odete u školu i pokušate si podignuti IQ barem na 60 koliko je prosjek.Hvala!

  • Marina1204 08.09.2014.

    Zbog ove se žene i sama ponosim što sam žena. Sinoć sam gledala i slušala njezin intervju na HRT-u i ostala zadivljena koliko je žena inteligentna, načitana, lijepog vokabulara, a najviše njenim stajalištima.

  • spalato60 07.09.2014.

    Zna se nauk katoličke crkve.Kome smeta nema šta radit u njoj.Imaju druge udruge di će propagirat svoje mišljenje kao šta su npr. B.A.B.e

Komentiraj...
Vidi sve komentare