To je to što me zanima!

Ljigavi producent zatražio od Sharon Stone: 'Moraš poj...i glavnog glumca da spasiš film!'

Sharon Stone opisala je s kakvim se sve tipovima srela u bogatoj karijeri. Nakon šokantne scene bez gaćica u Sirovim strastima uslijedili su gnjusni zahtjevi holivudskih moćnika
Vidi originalni članak

Holivudska diva Sharon Stone (63) u svojim memoarima, koji izlaze krajem ožujka, opisala je nepoznate detalje iz bogate i burne karijere. Glumica koju je prije 30 godina proslavila uloga fatalne zavodnice Catherine Tramell u erotskom trileru ‘Sirove strasti‘ Paula Verhoevena u poslu se susrela sa svakakvim tipovima.

Dok je svog partnera iz Sirovih strasti, Michaela Douglasa, opisala kao divnog kolegu koji joj je pomogao da prevlada brojne nelagodne situacije, otkrila je kako je od nekih moćnika iz studija dobivala jako nemoralne zahtjeve.

POGLEDAJTE VIDEO: Sharon Stone traži ljubav na internetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jedan od njih me odveo u svoj ured i dok je žderao slatkiše objašnjavao mi je kako bih trebala poj....i glavnog glumca u stvarnom životu da bi ostvarili kemiju na filmu - opisala je neugodno iskustvo u odlomcima iz memoara objavljenima u Vanity Fairu.

Iako se Stone u ugovorima izborila za pravo da ‘amenuje’ odabir glumačkih partnera u svojim filmovima, kaže kako su producenti često to pokušali ignorirati.

- U ovom slučaju producent je inzistirao na tom glumcu, iako je na probama bio očajan, ni jednu scenu nije mogao odglumiti kako valja. I sad je on mislio da će ovaj postati bolji glumac ako ja spavam s njim?! Nitko nije baš tako dobar u krevetu. Moje mišljenje je bilo da trebaju angažirati nekog talentiranog, nekog tko će zapamtiti tekst koji mora izgovoriti. Također, ako su mislili da će seks popraviti stvar, mogli su ga sami poj....i i mene izostaviti iz cijele priče. To sam mu i odgovorila - prisjetila se Stone.

SHARON STONE: 'Tko god vam kaže da vaš izgled nije važan, opasno vas laže...'

Taj ljigavi producent, kojeg nije imenovala, hvalio joj se kako je kao mladi glumac snimio ljubavne scene s čuvenom Avom Gardner.

- Naježila sam se od same pomisli da je taj tip bio sam s njom u sobi - napisala je Stone.

Dodala je kako je glumac, za kojeg su ‘lobirali’ da spava s njim, na snimanju imao par pokušaja ‘uleta’ jer ga je sigurno ohrabrio ‘producent genijalac’.

SCENA IZ 'SIROVIH STRASTI' Sharon Stone su gaćice skinuli na prevaru: 'Obećali su mi da se u filmu ništa neće zaista vidjeti'

Iako nije imenovala ni producenta ni glumca u spornom slučaju, NY Post vjeruje kako je riječ o Robertu Evansu i Williamu Baldwinu s kojima je radila na erotskom trileru ‘Sliver’ 1993. godine. Evans, inače producent ‘Kuma’, preminuo je 2019. u 89. godini, a s Avom Gardner je glumio 1957. u filmu ‘Sunce se ponovno rađa’ prema romani Ernesta Hemingwaya. William Baldwin (58) jedan je od slavne glumačke braće. Za njega se govorilo kako je najmanje talentiran a od '90-ih nije imao zapaženu ulogu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • CobaltTheSharp 20.03.2021.

    A ženi to teško pade...

  • 20.03.2021.

    Ovu je bolje ne komentirati.

  • Mačor.1 20.03.2021.

    A njoj je lose palo da se pojebe pa to joj je posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare