Obavijesti

Show

Komentari 47

Sharon Stone su gaćice skinuli na prevaru: 'Obećali su mi da se u filmu ništa neće zaista vidjeti'

Sharon Stone su gaćice skinuli na prevaru: 'Obećali su mi da se u filmu ništa neće zaista vidjeti'

I što sada? pitala sam Faye, na što je ona odgovorila: 'Sad si velika zvijezda i svi te mogu poljubiti u dupe' - napisala je Sharon o posljedici svoje odluke da ostavi scenu svoje vagine u filmu

VIDEO

U memoarima koje je napisala glumica Sharon Stone (63), a koje je objavilo Vanity Fair, između ostalih pikanterija, otkrila je kako je bila prevarena na snimanju filma 'Sirove strasti' da bi skinula gaćice i pritom snimila kultnu scenu koja ju je torpedirala među najpoznatije i najtraženije glumice prošlog stoljeća.

POGLEDAJTE VIDEO: I poznate ličnosti traže ljubav preko Interneta

Pokretanje videa...

02:03

- Nakon što smo snimili 'Sirove strasti', pozvali su me na projekciju. Ne samostalno s redateljem, kao što bi se moglo pomisliti, već s punom sobom agenata i odvjetnika, od kojih većina nije imala nikakve veze s filmom. Tako sam prvi put vidjela snimku svoje vagine, dugo nakon što su mi rekli: 'Ne možemo ništa vidjeti - samo trebate skinuti gaćice, jer bijela boja reflektira svjetlost, pa je u biti jasno da ih imaš'. Da, bilo je mnogo mišljenja o ovoj temi, ali budući da sam ja bila ta čija vagina je bila na velikom ekranu, dopustite mi da kažem: Druga gledišta su sranje - napisala je u memoarima.

- Sad se tu pojavio problem. Ta scena više nije bila važna. Tamo gore bili smo ja i moji privatni dijelovi. Morala sam donijeti odluku. Otišla sam do kabine u kojoj je bio projektor, pljusnula Paula Verhoevena (redatelja), otišla do auta i nazvala svog odvjetnika Martyja Singera - prepričala je tu večer.

- Marty mi je rekao da filmska kuća ne može objaviti takav film. Da bih mogla dobiti sudsku zabranu emitiranja. Prvo, u to vrijeme, zbog te scene film bi bio ocijenjen s X. Sjetite se, to je bila 1992. godina, a ne sada, kada na Netflixu svi mogu vidjeti penise tijekom erekcije. I, rekao je Marty, prema Sindikatu glumaca, mom sindikatu, nije bilo legalno snimati ispod moje haljine na ovakav način - nastavila je priču.

Nakon što je razmislila o svim mogućim posljedicama i nakon što se stavila u kožu redatelja Sharon je odlučila ne tužiti studio. 

- Znala sam kakav film radim. Pobogu, borila sam se za tu ulogu i cijelo to vrijeme samo se taj redatelj zauzimao za mene. Morala sam pronaći neki način da situaciju objektivno procijenim - napisala je u memoarima. 

amFAR

- Mogu reći da je uloga bila daleko najteža koju sam ikad odglumila u pogledu razmatranja mračne strane sebe. Bilo je zastrašujuće. Tijekom snimanja sam čak tri puta mjesečarila - objasnila je.

- Nakon projekcije obavijestila sam Paula o mogućnostima koje mi je Marty ponudio. Naravno, žestoko je poricao da uopće imam ikakvog izbora. Bila sam samo glumica, samo žena; kakav izbor bih mogla imati? Ali imala sam izbora i odlučila sam dopustiti ovu scenu u filmu. Zašto? Jer je to bilo ispravno za film i za lik - i zato što sam, uostalom, to i učinila - objasnila je svoju odluku.

Projection du documentaire "An Undeniable Voice" produit par Sharon Stone lors du " Paris Art and Movie Awards, PAMA" au Grand Rex à Paris

- Budući da se moja obitelj bavila smrću ujaka Beanera i nije mogla doći na premijeru, odvela me je Faye Dunaway. Znala je što treba učiniti. Za filmom su svi poludjeli, bila je masa ljudi i na kraju se premijera održala na otvorenom. Jednostavno nisu mogli kontrolirati gužvu. Kad je film završio, zavladala je apsolutna tišina - prisjeća se.

Zavodila u 'Sirovim strastima', a sad ponosno pokazuje bore...
Zavodila u 'Sirovim strastima', a sad ponosno pokazuje bore...

- Faye me uhvatila za ruku i šapnula: 'Ne miči se', i nisam. Ni Michael, na sjedalu ispred mene nije mrdao. Pogledao je lijevo i desno, prema producentima i prema Paulu. Napokon, nakon onoga što se činilo zauvijek, mnoštvo je počelo vrištati i navijati - napisala je.

- I što sada? pitala sam Faye, na što je ona odgovorila: 'Sad si velika zvijezda i svi te mogu poljubiti u dupe'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele
VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru